xii

chda

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
texmex 11.01.2006
joo-o, tulin sattumalta chda:n sivulle ja pistin ekana tän soimaan. kai se pitää ruveta fanittamaan. toimii :)

olisin itse ehkä vielä hieman reverbeillä avannut tuota tilaa enempi, mutta ihan hyvin toimii noinkin.
0   +1 +2
 
10
Redfox 08.10.2005
Asiantuntemuksella ja tunteella tehty biisi, mukavaa äänimaailmaa.Rummut tuli kivasti, pakko ladata ja fanittaa.Kuuntelen myöhemmin lisää, toivottavasti
tämä on vasta esimakua.
0   +1 +2
 
Olavio 19.09.2005
Aloin miettiä mikä tämä ilmiö kehossa on englanniksi. Suomeksi se on "kylmät väreet", sen verran vaikuttavan kaunis on tuo alku. Ei voi eikä osaa eritellä nyt minkäänmoisia teknisiä juttuja - tämä vain on hieno. Olen varmaan jokaisessa kommentissa tämän projektin tiimoilta käyttänyt sanaa leijunta, joten en voi jättää sitä tässäkään tapauksessa pois. Hyvää leijuntaa.
0   +1 +2
 
Twight 16.09.2005
En tarkalleen osaa sanoa, mitä IDM pitää sisällään, mutta arvostelen biisiä sen sijaan vain biisinä. Sillä mielestäni äänimaisemat ovat kauniita ja melodiakin sopii hyvin. Itse olisin painottanut lisää matalia taajuuksia. Tosin en ikinä saisi aikaan tällaista kappaletta. Tuntuu vain siltä, että matalat taajuudet ovat tämän kappaleen sielu, mutta ne eivät pääse täysiin oikeuksiinsa. Tarkoitan nimenomaan tuota 'bassoa'. Efektointi on tyylikästä! Särö on hieno.
0   +1 +2
 
9
Phunck 12.09.2005
Very cool track. I'll click the fan button straight away.
0   +1 +2
 
glxblt 07.09.2005
Hakkaa miinusta kommentille jos huvittaa, mutta tästä en muuta sanottavaa keksi kuin että pirun ihana, ja loppuu kesken.
0   +1 +2
 
9
OIJOIH! alusta alkaen on auraalikauneus huipussaan(/me kompastuu hienoihin sanoihin). Hienosti särähtelee tuo syntsa. Oih. kauneus. Upea tunnelma. Ja seuraava sekvenssi nostaa tunnelman seuraavaan sfääriin. Lähteekös sitten rytmi? No tuleehan se sieltä. Mukavan bongahtava basarimainen tud. ahnehtiva kud. Sit joku heeboki heittää läppää. Vähän kliseistä mutta ohitan sen muitta mutkitta enkä anna sen häiritä kun se kuitenki melko hyvin paikalleen sopii. yleisesti ottaen tollaset mitäänsanomattomat höpötykset vois kyl jättää pois kun ei ne oikeen tuo tähän biisiin mitään... tarpeellista. En osaa oikein selittää. No mut jooh. Kauneustunnelma jatkuu mukavan rytmin jahtaamana. Minäkin jahtaan rytmiä ja saan siitä jopa otteen kunnes uppoan taas äänimassan keskelle huojumaan ilman ymmärrystä muusta maailmasta. Snare on hieno. uijui. Tässähän tulee vallan vilu kun kuuntelee.
0   +1 +2