Every day every night

The Love Ambassadeurs

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

sipulipekka 07.01.2007
Olen kuunnellut tämän biisin monesti ennenkin, mutta koskaan en ole saanut kommenttia väännetyksi.

Erittäin mukava kipale. Hyväntuulinen ja saa hymyilemään. Aluksi laulajan ääni tuntui vähän hassulta, mutta kappaleen edetessä siihenkin tottui.
0   +1 +2
 
JamesMercy 19.08.2006
Wahwah, siinä vain on sitä jotain. Muutenkin soundit olivat suoraan Funkin Oppikirjan(tm) tutoriaaleista, ja pelasivatkin erinomaisen viehättävästi yhteen. Tuoretta otetta, vanhoja perinteitä. Kaikki elementit toimivat omaan makuuni mainiosti, rhodes-soolon viehkeydestä puhumattakaan. Kokonaissoundi on miellyttävän paksu ja tasainen, mutta kaikki instrumentit saavat mukavasti omaa tilaa. Tyylikästä tavaraa, puri välittömästi.
0   +1 +2
 
9
inks 26.07.2006
tiukkaa! muuten toimii hyvin, mutta laulu vois olla vähän ilmeikkäämpää ja ääntämys ei oo ihan kunnossa.
0   +1 +2
 
8
Cistonen 29.06.2006
Kepeää ja rentoa menoa. Kuuntelisi toisenkin kerran. Siispä niinpä taidan tehdäkin.
0   +1 +2
 
Rauhanrakentaja 29.05.2006
Tiukkaa menoa..tosi hyvin tehty kipale...!!
0   +1 +2
 
9
coke-a-nut 24.05.2006
Erittäin tiukka poljento. komppiryhmä vastaa jamiroquaita ja biisistä tuli sellanen feel good summer song fiilis kuin mayfieldin biiseistä.

Varteenotettava tosiaan.
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 17.05.2006
Groove hanskassa! Laulajalta toivoisí enemmän irrottelua. Keikalle tulen kun kohdalle sattuu. Rytmisesti toimii kuin hyvässä rasvassa oleva kalashnikov! Piisi ois kantanu pitempäänkin....
0   +1 +2
 
9
Rock Bastard 01.04.2006
saatanan hyvä meno!!!! Tykkään todella rumpalin otteesta ja laulajalla on tähän erittäin sopiva ääni. Myös basisti on todella kova. Taustalla töräyttelevät torvet (whatever) toimivat aivan mainiosti... Erittäin hieno kokonaisuus!!
0   +1 +2
 
10
Scion 15.03.2006
Groovaa hiton hyvin ja saundit on kohallaan. Puhaltimia on aina mukava kuulla, kuten rhodesiakin. Basistilla on hyvä kielitaito, rummut ehkä himpun taustalla. Ehkä vielä pikkusen enempi revitystä niin johan lähtee afro päässä pyörimään. Keep it funky.
0   +1 +2
 
9
rlo 14.03.2006
On hyvin kyllä miksattu ja masteroitu, hyvä Niko!!

Ai että on hienoa kuunnella kun bassossa on kova jätkä, nyt hyshys, täällä olen kuullut niin surkeita bassosuorituksia jotka ovat tiputtaneet numeroa, ne vaan peesaa kitaraa tai jopa laulua, huh huh, olen kyllä antanut kommentit.

Mutta koko bändi toimii ja foni/trumpetti on iloinen asia ja kuuluu tähän teidän tyyliin hienosti mutta, kitara sotkee lopussa turhan soolon-/riffin-omaisella soitolla, kannattaisi keskittyä siihen komppihommeliin kun on puhaltajat mukana, muuten kyllä.

Oikeasti tästä pitäisi antaa kymppi on sen verran kovan luokan soittoa mutta tuosta pienestä levottomuudesta kitarassa tiputan ysiin. Sitä kannattaa teidän kuunnella ja funtsata niin ja sanat suomeksi ja laulu rohkeammaksi.
0   +1 +2
 
7
LazyBastard 22.02.2006
Tämähän vois olla hyvää, mutta kun tuo laulu on aika kamalaa... Rytmiosasto ja brassit toimii oolrait. Biisinä sijoittuu jonnekin The Brand New Heaviesien ja Jamiroquain keskitien tuotantoon..
0   +1 +2
 
10
millan 30.01.2006
tää on hyvän raikasta! ja tykkäilin kyl laulustakin... siit tuli välillä vähän mieleen phoenixin laulaja. brilliant!! :) kymmenen.
0   +1 +2
 
Sir Nose 17.01.2006
"Funkki kun kuitenkin on alunperin mustien musiikkia tietääkseni ollut. :p"

Tutustu mm: Curtis Mayfield, Ewf ja Commodores.. Melkomoisen matalaa!
-Juho
0   +1 +2
 
9
milton 10.01.2006
Ammattilaisten tekemää materiaalia on aina kiva kuunnella, vaikka genre ei liiemmälti kolahtaisikaan. Parasta ehdottomasti rumpalin ja basistin saumaton yhteistyö. Ainoa miinus tulee laulajan englannin taidoista. Tiedän, se on hankalaa, mutta ääntämiseen kannattaisi panostaa.
0   +1 +2
 
likella 06.01.2006
Valoisampi vaihtoehto lemmentuskassa pyörivälle, en aina muista että asiat voi ilmaista näinkin. Eli sii törkeen hyvää!
0   +1 +2
 
9
_Laatte_ 05.01.2006
Siis tää tuo mieleen Jamiroquain! Aattelin, että onko tarkoituksellisesti haettu sitä saundia, mutta näköjäänhän se tuossa idolilistassa onpi. :) Hyvä biisi ja letkeetä meininkiä. Basistilta basistille: Yrjö respect! :)
0   +1 +2
 
9
mika_element 24.12.2005
jeah, kyl tää toimii vaik en tälläst musaa niin kuuntelekkaa:) just letkee meno, ei siinä mitään, tulee kyl 9. en vaan pahemmin osaa antaa palautetta ku en tätä genreä niin tunne...
0   +1 +2
 
9
accent 19.12.2005
Heh, tulin tänne tuon samplauskisan puitteissa ja havaitsin että tämähän on helkutin hyvää kamaa! En kyllä kehtaa näitä biisejä raiskata taidottomuudellani. :)
0   +1 +2
 
iikori 28.11.2005
Erittäin groovy tuttavuus. Kaikin puolin kympin veto, mutta laulu olisi saanut olla pari oktaavia matalamalla. Funkki kun kuitenkin on alunperin mustien musiikkia tietääkseni ollut. :p
0   +1 +2
 
9
jokkie 03.11.2005
Hitto teillä on kova basisti. Harvoin tulee kuunneltua näin puhdasta funkkia ilman pop- ja rock- vaikutteita.Hyvä biisi kaikin puoli, laulajalla on tosin hieman 'ohut' ääni...
0   +1 +2
 
9
Theodore 26.08.2005
Todella tiukka biitti
0   +1 +2
 
10
Saatanan_nulikat 25.08.2005
En paljo kuuntele tämmöstä musiikkityyliä mut tää oli kyllä kaikenpuolin ihan kova chillaus biisi.....Jatkakaa samaa rataa!!
0   +1 +2
 
10
Free-Soul 24.08.2005
Groovaa vaan niin tykisti! Tätä lajia vaan lisää, meikäläinen ainakin diggailee! Miten mä en ookkaan tätä vielä kommentoinut, vaikka kuuntelemassa oon käynyt jo monta kertaa. Ihana rhodes-soolo, kiipparistille siis kunniaa. Funk-jazz-ihanuutta... lisää biisejä kehiin!
0   +1 +2
 
Intro 12.08.2005
todella rentoo settiä..! laulu hukkuu ehkä pikkasen tähän mahtavaan taustaan mut se ei haittaa yhtään, vaik on kyl laulettu hyvin. ei kovinkaan tuttu genre mulle mut hyvältä kuulostaa =)
0   +1 +2
 
10
patrikki 29.07.2005
ihanan hyväntuulista musiikkia ü auttaa vitutukseen :DD
0   +1 +2
 
Kona 24.07.2005
Tää kyä funkkaa niinku kanat ladossa! Bassot on pistää pään nyökkymään edestakaisin enemmän tai vähemmän tyylikkäästi. Taustat ovat muutenkin ehdottomasti kappaleen parasta antia, sillä laulajan hieman mitäänsanomaton panos jää auttamatta yligroovaavan taustan jalkoihin.

Pientä miinusta voi ropsauttaa sooloista ja kappaleen ylitoistavuudesta. Mutta erittäin vähän.

Kaiken kaikkiaan tämä pistää minunlaiseni puujalan vipattamaan pahemman kerran.
0   +1 +2
 
9
Akkuut 06.07.2005
Perkele Juho, äijähän rummuttaa tatsikkaasti! Biisi oli todella, siis todella mojova. Laulussa pientä epävarmuutta, mutta toimii silti nuoresta iästä huolimatta. Kaksi vuotta ja meillä on Suomessa OnnKay. Antaa äijät mennä vaan!
0   +1 +2
 
10
nsk 30.06.2005
Sai mut kuuntelemaan funkia, elikäs täysin loistava.
0   +1 +2
 
10
Grotto 12.06.2005
No mutta olihan toi ihan kerpeleen tiukkaa menoa. Groovya ja vaudikasta, mutta pysyi hienosti kasassa. Rummut oli tosi jämptit ja niin oli kyllä kaikki muukin! Mutta jos nyt jotain rakentavaa kritiikkiä pitää antaa, niin biisi ei jäänyt (hirmu) pitkäksi ajaksi soimaan päähän. Eli ehkä biisi oli vähän neutraali-svengi. Mutta noin taitavalla soitolla kyllä ainakin jossain vaiheessa löytyy se groovepommi, joka funkkaa kaikki kumoon! Kymppi tälle!
0   +1 +2
 
8
CJP 07.06.2005
Shake it on Coolista ollaan tultu huomattavasti eteenpäin. Paremmat saundit auttavat paljon, mutta itse musiikkikin kehittynyt huomattavasti. Varsinkin vokalistin saralla tapahtunut hurjaa kehitystä, vaikka vielä onkin tilaa kehittyä pidemmälle. Letkeä meininki !
0   +1 +2
 
9
docey 06.06.2005
Niinkuin sanoin tossa pari päivää sitten, niin helvetin hyvä soundimaailma! Kuulostaa samalla tuoreelta ja vanhalta. Rummuissa on tosi raikas ote, ja kaveri vaikuttaa pirun taitavalta. Alussa mietin että tuleekohan rumpujen osalta soitettua vähän "liikaa", lähinnä noi välisnaret tossa alussa teki sen fiiliksen, mutta sitten lopussa mieli muuttui kun jäbä tykittää ridellä menemään yeeeeah.

Muutenkin koko poppoo soittaa kivasti, basso groovaa ja skebat svengaa. Torvet tuntuu jäävän sillon tällöin miksauksen osalta turhan taustalle, etenkin soolon kohdalla, mutta ne tuo kyllä kivan piristyksen biisiin. Mulla meni vähän aikaa ennenkun pääsin biisiin paremmin sisälle, tää on vähän harmittomampi kuin shake it on cool, lähinnä siten että tää ei jää niinkään päähän soimaan. Voi olla, että se johtuu siitä kun shake it on soinu niin usein, että sitä odottaa vähän turhan paljon samanlaista hittiosastoa. Eipä silti, pirun hyvä jammailufunkkis tämä on. Oikeastaan AINOA miinus, oon nyt Souladelicin kanssa samoilla linjoilla, on Ollin laulu. Jotenkin sieltä ei nyt irtoa kaikkea, tuottajan olis ehdottomasti pitänyt potkia enemmän persuuksille, koska kyllä sieltä se soundi varmasti lähtee, mutta tässä otossa ei laulun fiilis pääse samalle tasolla soittajien kanssa, sääli.. Ens kerralla muuten stemmoja kehiin!

Joka tapauksessa kiva kuunnella uutta tla:ta, eikä tää biisi loppupeleissä jättänyt kylmäksi. Mielenkiinnolla odotan etenkin tota toista uutta biisiä. Keikalle (jos sellasia on tulossa) tulen ehdottomasti kunhan suomeen palaan!
0   +1 +2
 
Effekt 04.06.2005
Kyllähän tämä groovaa niin perkeleesti. Todella tiukkaa rumputyöskentelyä, ja soitanta hivelee korviani muutenkin. Soundit ja asenne ovat tasapainoisesti näpeissä, mikä on mahtavaa. Sävellyksenä esikuvia kumartavaa, mutta se ei haittaa kyllä tippaakaan. Kyllä tämä saa jalkani vipattamaan, olisi mukava kuulla livenä.
0   +1 +2
 
10
Janne T 03.06.2005
Ei muutakun passi käteen ja amerikkaan! Hienoa musaa (taas). Te kaverit olette läksynne lukeneet, sen verran hienoa sooloa tuntuu irtoavan. Täydet pisteet bassokuvioista, kunnon tykitys on aina paikallaan ja kun se sujuu näinkin komeasti, niin pistäkäähän lisää tulemaan.

Tästä tuli jotenkin mieleen sanat "Funky LoveBoat". Jatkakaa samaan malliin, ei tästä keksi pahaa sanottavaa.
Puhaltimet toi hienosti lisäväriä ja vauhdikkuus ei jättänyt kylmäksi, soundimaailma kaikinpuolin kohdallaan...
Kaikin puolin hieno suoritus siis.

Basisti kumartaa toista, jääden odottamaan lisää...
0   +1 +2
 
10
Stittidii 03.06.2005
Tiukka, tiukempi, The Love Ambassadeurs. Mahtavaa kamaa hyvät miehet, foni ja trumpetti tuovat tosi mehuisan maun. Tätä olinkin jo pitkän tovin odotellut ja uutta kamaa sen kuin pukkaa kohta lisää, mahtavaa. Jatkakaa ilosanoman eteenviemistä, Rakkauden lähettiläät! :P
0   +1 +2