Myrskyn Silmään

Kosminen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

A.S.H 27.01.2006
Meil on sellanen sisäpiirivitsi konepajalla jos joku homma ei ota toimiakkseen et "pannaan siihen räjähdys".Raastava rumpukone 3:30 6:45 helpottaa heti ku se vaa painuu tonne muhjuks muun sekaan.Ai ja sit uutta snare bassari sämplee liian lujaa.pienemmillä rytmi jutuilla koristelemalla pikemminkin kui pätkimällä tää ois voinu toimia oikeesti.
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 02.09.2005
liianpitkä?? mitä vittuu porukka täällä kitisee?? ei tajuu...tää on just hyvän pitunen saatana!!!
sen sanon minäkin et toi rumpusaundi on vähän mitä on ja se pimputus käy kans mun korvaan,saundillisesti. mut en anna pienten asioiden vaikuttaa,ainakaan paljoa. tunnelma korvaa omaan korvaan särähtävät yksityiskohdat. täs on eniten jämäkkyyttä ja kassia tähänmennessä kuunnelleistani. mut toisaalta se on osittain toi tummempi sävykin mistä se johtuu. toimii!
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 28.05.2005
Tunnelmointi oli kyllä hyvää täytyy myöntää. En tiedä pääsinkö ihan "myrskyn silmään", pikemminkin vanhaan tehdashalliin hylätylle planeetalle. Pääasia että pääsin. Vaikka biisi onkin melkoinen jättiläinen, pysyy mielenkiinto mukavasti yllä. Psykedeelinen hourailu oli yllättävä veto mutta hyvä. Tämä artisti osaa hommansa.
0   +1 +2
 
7
conductor 28.05.2005
Juuh, aika pitkä biisi oli kyseessä. Tuo bassopiano-osuus jäi mieleen. Mieleen tuli että minkäslaiseen lyhytelokuvaan tämä sopisikaan?
0   +1 +2
 
D19 27.05.2005
Paljon mie ymmärrän täällä mikserissä ja siedän, mutten tällasta. Monien artistien levy on ku elokuva ja tarina, muttei niitä silti liimata yheks raidaksi ja vielä panna radioon soimaan, koska se ois pakkosyöttöä. Elokuvat katson mieluummin kotiteatteristani, sorry. Tätä mieltä minä olen, saa vittuilla jos alko vitutta.
0   +1 +2
 
Incendium 27.05.2005
Het alkuun täytyy sanoa et pelottaa tuo pituus, mut talvisodalla lähdetään liikelle. Draamaa, suurta draamaa...
0   +1 +2
 
PeksiM 27.05.2005
Saateteksti jo povaa tästä haastavaa kuuntelu-urakkaa... Kassotaan nyt mitä sieltä alkaa pöhisemään. On kyllä tuskaista kuunnella tämmöistä äänimaiseman rakentelua ilman sitä tukevaa kuvakerrontaa tai vokaaleja. Sorry, liian vaikeata ja tuollaisen biisin keston sallin nykymusassa vain Mars Voltalta...
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 27.05.2005
Dear God...! Pituutta yli 11 minuuttia.. Saapas nähdä jaksaako vanha hevipeikko tätä sen vertaa...! :)
Vaikuttaisi tosiaan olevan jotakuinkin jonkun leffan taustamusa kyseessä. Soundit ovat myös hyvät ja puhtaat, ja kaikin puolin hyvin miksatut. Biisin perusteema tuntuu kyllä lähtevän toimimaan kun biisi kehittyy. Hiukan saattaa olla kuitenkin puuduttavaa kuunnella toistakymmentä minuuttia tätä samahkoa melodiateemaa ilman minkäänlaista kuvamaisemaa - ja jopa sellaisenkin kanssa.
Joka tapauksessa kyseessä on nyt melkoisen hieno teos, jossa mitään paikkailtavaa tai korjailtavaa löytyy aika mitättömästi. Ja onneksi loppua kohti melodiakin sai kuin saikin vaihtelua.
0   +1 +2
 
9
JM 26.05.2005
aika hienosti tunnelma shiftailee sinne tänne rikkoutumatta missään vaiheessa. jännän kieroja ääniä välillä, mutta ainakin kolmen minuutin kohdalla aika tylsääkin. reippaampi biitti pistää vähän miettimään, että mentiinkö metsään, mutta lopulta täytyy todeta, että ei menty. neljästä minuutista eteenpäin biisi kasvaa hienosti. kahdeksan minuutin jälkeinen rummuttelu on turhaa ja hieman tyhmän kuuloista, pieni miinus. Jännä runo ja hienosti efektoitu ja kruunaa biisin lopun. pidin tästä paljon.
0   +1 +2
 
9
substance 26.05.2005
huomasin muuten vasta äsken että olin tuota vanhaa Pink Floydiä tunkenut tuon Outronkin arvosteluun :D mutta no, tuskin pahastut.
0   +1 +2
 
9
substance 26.05.2005
Biisi on pitkä joten pitkä on arvostelukin :) Alusta tuli mieleen enemmänkin sota-aihe kuin myrsky, eikä biisi varsinaisesti missään vaiheessa lähtenytkään myrskyämään. Silti olen jo ihastunut tämän projektin tuotantoon koska tarjolla on todella mielenkiintoista ambienttia yllättävän vähäisin konesaundein. Jollain tavalla näkisin yhtymäkohtia vanhaan Pink Floydiin joka on kovin hyvää :) Kappaleen nimen huomioon ottaen ehkä ainoa myrskyn silmä mihin näin tyyni ja rauhallinen kappale sopisi olisi pyörremyrskyn keskellä, siellä missä kaikki on tyyntä mutta reunoilla myrskyää ja kaikki tuhoutuu. Toisaalta rytmin tullessa kolmen minuutin päälle mukaan, olisin pystynyt visualisoimaan tyhjäy pihat Tshernobylin kaupungissa, jättimäisenä töröttävät kerrostalon torsot ja kuolleet puut, tämä tietenkin kaikki mustavalkoisin värein. Jos tämä lyhytelokuvaan tulisi, niin sitten tuollaiseen. Itse tein joskus juuri tuollaiseen dokumenttielokuvan pätkään erään sävellyksen joka tosin oli huomattavasti kokeellisempi. Summa summarum: Kosminen vakuuttaa jälleen, mutta vaikka biisi on todella hieno kaikilta osin, se ei se pääse Outron tasolle mun henkilökohtaisella levelillä ja niinpä en voi aivan antaa siis yhtä hyvää numeroa, joten se on 9. Kyl se täytyy myöskin vissiin faniutua.
0   +1 +2
 
repulse 26.05.2005
Kyllä tässä pitäis olla kuvat mukana...silloin varmaan toimis!
0   +1 +2
 
Riku Rotten 26.05.2005
Veikeä teos. Miksauksessa ja saudien kiillotuksessa nähty kiitettävästi vaivaa. Rumpukomppiin olisi voinut panostaa edes hiukan, tuommoinen paljastaa itsensä loopiksi hetkessä. Siitä miinus.

Kyllä tää sen leffan vaatis. Kysy Rojolalta, että oliskos sillä jotain projektia, se on niitä leffaihmisiä legoralleineen.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 26.05.2005
Mahtava biisi! Piti otteessaan koko pituutensa ajan, mikä ei ole kovin huonosti biisiltä, joka kestää lähes 12 minuuttia. Tämä voisi toimia jonkun independent leffan soundtrackillä. Elokuvallisia visioita nousi päähän tätä kuunnellessa. Jostain syystä mieleen tuli elokuva nimeltä Requiem for a Dream.
0   +1 +2
 
9
BluntTech 25.05.2005
Haha Sonjaa rupes ahistaa, kuumottavaa musaa :D
Mut joo, kyl täytyy sanoa et jäbä alkaa jo hallitsee hyvin noi systeemit, loistavaa. Ehkä kallistusin ite ylipituuteen mut välillä oli niin siistejä kohtia että tsiisus :)
0   +1 +2
 
MacFly 25.05.2005
Jeejee, minä tykkään juuri tälläisistä lyhyistä ja kevyistä poppiviisuista! ;)

Aika upea äänimaailma tässä biisissä. Ja minä koen musiikit musiikkina ja elokuvat elokuvana. Saattaisihan tämä tosiaankin sopia jonkunlaisen rainan taustalle, mutta musiikkina tämä ei ole sellaista jota popitan kympillä stereoistani. Ahdistavia ääniä ja hienoa tunnelmointia. Mukavaa potkua biisi rupesi saamaan tuossa 3 minuutin jälkeen. Hyvin tehty kaikinpuolin. Miehellä on ollut hyvä visio tehdessä ja se on ilmeisen hyvin myös osattu toteuttaa.
0   +1 +2
 
MdsPressures 25.05.2005
todella mielenkiintoinen ja tunteita herättävä äänimaailma!
0   +1 +2
 
9
mMunkki 25.05.2005
Kuuntelin sentään loppuun asti ja kyllä tää toimi tällai taustamusiikkina, joten miksei sit jossain elokuvassakin.. Myrskyn silmässä voisi olla kyllä perin perseestä, tän biisin perusteella ainakin :D
0   +1 +2
 
torttutore 25.05.2005
Myrskyn silmään? Kyllä tää tarina johdatti minut johonkin muuhun silmään... Genre voisi olla jonkin sortin mystery, sillä sen verran kaukaiseksi tämä kokemus jäi. 11 min on mielestäni aivan liian pitkä aika yhdelle kappaleelle. Jatkakaa samaan malliin ja käykää kuuntelee munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2