Mystery of History

Whisper from future

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
miipsu 20.11.2007
aivan hemmetin hyvä biisi!! ;) tykkäsin tosi paljo!! <3 tosiaanki kyl täyden 10:n ansaitsee :)
0   +1 +2
 
10
Ihmesapsa 17.06.2007
Erittäin kaunis biisi(:
0   +1 +2
 
9
_whisper 13.06.2007
Aika pitkä biisi mulle mut katson jutun sormien läpi ku on nii hyvät soundit!!
Saat 8½
Mmut pyöristetään se ysiin ;)
0   +1 +2
 
10
RHP 01.06.2007
Kivaa melodiaa kyllä, laadukasta materiaalia. Hienoa :) joissain soundeissa tekisin ite joitain asioita erikuuloisiksi mutta kyllä hyvältä näin kuulostaa ja varmasti oli mukavaa saada tällainen biisi valmiiksi :) hyvää työtä, annan ihan 10 kun on kumminkin ihan raikas tuulahdus vaikkei täydellinen olekaan
0   +1 +2
 
10
Itapuoli 15.06.2006
todella hyvänkuulonen... pitkätyö palkitaan..tästä tippuu täys 10..
en jaksa alkaa pidemmin kehumaan yksityis kohtia..menis koko ilta..hyvä suoritus
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 10.11.2005
Hieno dice biisi jossa jopa orkesteru maisia elementtejä. KOkonaisuus riittävän mielenkiintoinen jotta biisi kestää hyvin kasass 8 minuutin ajan!
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 11.10.2005
Jahas... no mitäpä tähän biisiin tulee niin hyvältä kuulostaa mun mielestä. Biitti on ihan hyvän kuuloinen ja mukavalla mallilla. Joku kaipaa jotain lisäperkussioita, joku ehkäpä välttämättä ei. Ihan hyvin toimii mun mielestä nyt jo, jotain vaihtelua ja pikkujippoja olis ehkä voinu kehittää lisämausteeksi. Tossa puolentoista minuutin jälkeen kuulostaa melodiat oikein mukavilta. Eikä mee kyllä pahasti puuroks missään vaiheessa ja käsittääkseni missään ei kielletä käyttämästä montaa sahasoundia samassa biisissä ja edes päällekkäin. Ehkä se ei ole kaikista omaperäisin ratkaisu, muttei sitä aina tarviikaan olla kehittämässä jotai übertrendijoujousoundia. Tähän biisin sopii hyvin tämmöset soundit mun mielestä ja nää valinnat tekee tästä mukavan leppoista trancea. Mun mielestä siis soundaa yleisesti kokonaisuutena hyvälle tämä näin ja pidän noista melodioista. Tuossa hiljentymisessä on hemmetin hyvät linjat ja idea, mutta kuulostais siltä et ylätaajuuksia on päästelty vähä käsistä ja pikkusen liikaa kumisee ja pistelee siellä yläpäät. Breakbeat kohdat ovat mun mielestä ihan hyvin onnistuneet ja ihan kivasti niissä paukutellaan. En mä tästä löydä mitään kauheeta valittamisen aihetta. Mukava biisi ja toimivaa setittelyä. Kiitettävä suoritus mun mielestä. :)
0   +1 +2
 
9
mr. J 16.06.2005
jees.. niinkuin putte viittasikin jo kaikki oleellinen on tästä biisistä sanottu, mutta voihan aina laittaa oman kommentin jatkoksi... alku oli hyvä minunkin mielestäni tosin se oisi voinut alkaa pikkasen räväkämminkin. biitti toimii ihan hyvin mutta oisin itse laittanu lisää erilaisia elementtejä kaveriksi vielä luomaan melodioitten kanssa lisää parempaa tunnelmaa. melodiat ovat perus trance kamaa ja saundin samoten. basso saisi potkia pikkasen kovemmin muuten ei ole miksaamisessa moitittavaa, hyvin toimii. rakenne toimii ihan mukavasti tuttuja piirteitä myöten.. :) piano menee pikkasen liian korkealle jossain kohtaa mutta eipä se niin justiinsa oo ;) hyvää matskua toivottavasti jatkatte vielä yhteistyötänne...
0   +1 +2
 
9
Putte 30.05.2005
Siellähän noita teknisiä seikkoja onkin analysoitu jo aika tarkkaan. Säästyn siis siltä vaivalta. Mielipiteeni voin silti ilmaista: biisi oli hyvä! Erittäin hyvä! Joskin omaan makuuni hieman liikaa pituutta, ja ehkä hitusen liian voimakas bassokin. Muilta osin miksaus tuntuu erittäin tasapainoiselta ja pitkälle harkitulta. Täytyy siis hattua nostaa, hienon biisin olette kyhänneet!
0   +1 +2
 
Meikku 08.05.2005
Oon nyt jotain 6-7 kertaa kuunnellu tän jo putkeen, eli kohtalaisen tarkkaan, mutta mutta.
Rumpupuoli. Rummut ovat yleiseltä kantilta ihan hyvällä mallilla, eli mikään elementti ei puurouta toistaan, mutta rumpuja vaivaa myös tämä nk. kliseisyys, sillä tuo 909- hiha, joka tuntuu jäävän menokohdissa melodisten instrujen taakse, on jo kuultu niin monessa biisissä.
Basari on taasen toista maata. Basarissa on hyvät taajuudet ja se on kirkas. Pieni napsun lisäys ei tosin olisi ehkä ollut pahitteeksi, mutta hyvä näinkin.
Clap on peruskauraa gate-reverbeineen ja Eq-tasoineen. EQ.ta olisi voinut vielä vähän ronklata enemmän sillä Clap tuntuu jäävän 909- hihan tavoin vähän taka-alalle menokohdissa, kun kamaa alkaa kasautumaan yhä enemmän ja enemmän.
Perkussiopuoli. Niin onko tässä perkussioita enempää kuin pari hassua hihaa? Perkussioita olisi totta vie tarvinnut enemmän tähän kappaleeseen, sillä se megadraivi jää nyt uupumaan aika pahasti esim. kertsiksessä, missä sitä onkin ilmeisesti haettu.
Bassoäänet. Tuo ensimmäinen bassoääni mikä tulee n. puolen minsan kohdalla mukaan olisi ollut ihan megahyvä jos sitä olisi kehitetty pidemmälle, sillä siinä on linjan suhteen potentiaalia. Oi kumpa siitä olisi tehty mainbasso, eikä tuosta vähän turhantuttua linjaa vetävästä subtractor bassosta :(.
Instrumentit. Yleisesti katsoen tässä biisissä on ihan liikaa sahaa käytetty. Itselläni toimii nyrkkisääntönä, että laitetaan pelkästään yksi saha per biisi. Muut instrumentit hoidetaan subtractorin plukeina / särösynina, erilaisilla jousilla jne. tai jollain ylisiistillä uniikilla äänellä, minkä saa irti maltströmmistä. Eli ei laiteta ainakaan 4 sahaa päällekkäin vinguttamaan, sillä menee puuroksi aika helposti, mitä on huomattavissa ehkä hieman hitusen tuossa 2 minsan paikkeilla, missä on jotain 3-4 sahaa samanaikaisesti, ellen väärin kuule? :/.
Piano on hyvällä mallilla delayn ja reverbin osalta, mutta itseäni jäi hämäämään tuo joidenkin iskujen jälkeen tuleva suhinantapainen "efekti" jos sitä siksi voidaan sanoa. Onko se reverbi vai mikä?
Breikissä nouseva cosmicman - I love you rytmitystä vetävä Sineinstrumentti on hyvä, jota olisi voinut kehittää enemmän, sillä se on pianon ohella tuon breikin "sielu". Breikin hyvä tunnelmallisuus mennäänkin sitten pilaamaan turhilla basari / crash iskuilla ja tuolla bassoäänellä :/.
Rakenne on kaikinpuolin kunnossa, eli siinä ei tule mitään virhekohtia tai mitään riskaabeleja erikoisia ratkaisuja tai yllätyksiä. Jos tältä projektilta tulee lisää kamaa, niin kehitelkää ihmeessä joku uniikkisoundi, josta teidät tunnistaa.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 06.05.2005
Alusta alkaen lähtee hyvin liikkeelle. Taustalla käy mukavasti nousemassa välillä tuollainen tunnelmasoundi, bassossakin on kivasti voimaa. Kyllähän tässä huomaa että on molemmilta tiettyjä elementtejä kasassa, Senheisin basari ja M1cH0:n piano esimerkiksi, tuo tietysti lisää mielenkiintoa että miten tässä on onnistuttu pelaamaan soundeilla yhteen. Taukokohdassa tuo ensimmäinen melodia nousee ihan hyvin, mutta voisi olla enemmän poweria mukana, muuten ihan toimiva breikki. Soundit ihan hyvässä jamassa tässä myöskin, vähän viilausta kyllä kaipaisi vielä. Leadin soundi jää vähän turhan laihaksi ja heittää vähän turhan korkealtakin, se osaltaan hieman latistaa tunnelmaa mutta ei pahasti. Rakenne toimii, enpä sitä olisi epäillytkään, sopivan vaihtelevana tämä pysyy. Efektejä voisi olla muutama lisää että tulisi lisää tehoa vielä kokonaisuuteen. Kyllähän tämä on toimiva biisi hyvillä melodioilla, tosin soundeissa olisi vielä vähän parantamisen varaa, mutta en nyt rokota tuosta niin paljoa kun tämä on muuten hyvin kasassa. Biisi, jossa on enemmän tunnelmapuolta, mutta ei energiaakaan puutu. Hyvä! 8½
0   +1 +2
 
9
JM 05.05.2005
Tässä on kyllä hienot trance soundit. Miksattu aika "leveäksi" tuo liidi.
Kaikki saundit ja melodiat toimii ja pituutta on juuri oikean verran. Trancen kliseiset koukut on käytössä ja ne jaksaa toimia. Varsinkin puolivälillä rytmiikak alkaa jotenkin korostua..mikähän juttu tuossa muuttu..? lkaa vaan jytkyttää paremmin. Basson soundi on todella hieno ja bassolinja tukee mukavasti melodiaa. Biisi ois voinu ehkä loppu ennemmin johonkin leijutteluun ja bassolinjaan kuin jumputukseen.
0   +1 +2
 
9
Rites 05.05.2005
Hieno biisi. Pitkä säätäminen on tuottanut hyvän kipaleen, josta ei juuri moitittavaa löydy.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 05.05.2005
Hieno biisi. Miksaus toimii erittäin hyvin kuten myös soundit. Kick on mielyttävän pehmeä ja potkii tarpeeksi lujaa. Basson ääni on huippu myös. Biisi olisi saanut ehkä lähteä suoraan ton basslinen kanssa, eikä ton pelkän rummuttelun kanssa, mutta makunsa kullakin. Hihateja ja ym. olisi voinut pistää vielä lisää.

Biisin melodiat ovat kauniit. Sellaiset salaperäiset ja mahtipontiset. Breakbeattikin oli mukavan kuuloinen.

Kyllä tämä kiitettävää tavaraa on ehdottomasti, laadukkaan tuotantopuolen ja hienojen melodioiden ansiosta. Ehkä jotain pientä jäi puuttumaan, mutta erittäin kelpo biisi kuitenkin.
0   +1 +2