Flying Minds

digeon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

0   +1 +2
 
Ottaisitko yhteyttä meihin joko helsinkiheartmusic@gmail.com tai www.helsinkiheartmusic... Dj:tä tekemään remixejä.
0   +1 +2
 
10
Sunset Prodigy 18.04.2011
Aika mahtava!
0   +1 +2
 
10
Jimmyfi 31.07.2009
otappa yhteyttä minuun
0   +1 +2
 
9
Adiamessari 28.10.2008
Tykkäsin. 8,5 =)
0   +1 +2
 
10
Dj Hoksu 26.04.2006
Still got it
0   +1 +2
 
8
Äänenpaineet kaakkoon ja menoksi. Se on välttämätöntä jos haluaa kuulla edes jotakin, sen verran hiljaiseksi on jäänyt tämän rallin miksaus. Volumeknopit ja gainit asentoon "insane" mut ei ihan "blood from the ears" niin bassot ja kickit kolahtaa vallan pärähtävästi. Biisin rapsahtava alkukin pursuaa subwooferin taajuuksille kuin aukeava ja sykkivän kostea mansikan kukka! Ja hedelmäistä menoa sen jälkeenkin on tulossa vaikka pelto onkin sekaisin. Whoaa ja whoosh. Naapurin kersa herää päiväuniltaan ja itkee äitiä! Mitenniin 400W aktiivista subbaritehoa ei sovi kerrostaloasuntoon? Biisin loppupuolella tulee jo itsellekkin tippaa linssiin. Minne se taivaallinen melodia jäi? Kusiko joku mun aamupuuroon? Söinkö aamupalaksi kenties lepakon? En tainnut. Mutta silti suututtaa. Biisi on yhtä jatkuvaa nostatusta ja lupausta mutta melodiat jäävät täysin vajaiksi. Ja lopussa kun kaikumaan jää "aah" soundi, en saa orgasmia vaan tekee mieli lähinnä avata kylmä olut tai miksei samantien kossupullo.
0   +1 +2
 
10
djaero 21.12.2005
HYVÄ BIIISI!
0   +1 +2
 
9
ViZo 06.10.2005
Alkaa kivasti, hyvät ja selkeät melodiat. Kicki on napakka, basarilinja hyvä, kaikinpuolin ammattitaitoisesti tehty biisi. Biisin kesto oli juuri sopiva. 9 pistettä.
0   +1 +2
 
eagle_ 25.09.2005
katsos, kaveri on saanut uutta musaa tänne :) aika energistä matskua kaveri tekee, menoo löytyy vaikka muille jakaa. melodia osasto tässä toimii kohtuu hyvin, yksinkertainen se on mutta joku siinä koukuttaa. todellakin tuo alun phaser vääntö oli hyvä kikka, hieman samaa haettu dallas superstarsin kanssa, huomaan heti. tästä on paha sanoo miksauksesta hirveesti kun yläpää suhisee kauheesti kun on tuo mp3:sen bitrate nii matala mut kokeillaan sanoo jotain. basari hakkaa hyvin taustalla ja perkkarit on hyvin kasattu kokonaisuus. tuo 909 haikka kuitenkin hakkaa hieman liian lujaa tai siinä on liikaa yläpäätä. melodia linjojen miksaus on hyvää, ja stereo kuva tuntuu olevan koko biisissä kohtalaisen hyvä. bassline on perus, mutta toimii ja sekin on hyvässä balanssissa muiden soittimien kanssa. tauko kohdat on nostattavia ja meno säilyy koko biisin aikana varmasti hanskassa eli ei mitään erikoisuuksia mutta toimivaa saundia. odotellaan sitä pidempää versioo. :)
0   +1 +2
 
9
^Nocturna 21.09.2005
Toi alotus on aivan loistava....... ja noi väli booomit on kans ihan loistavia!!!!!
0   +1 +2
 
9
quotable 25.08.2005
jes odotan innolla täys pitkää versioo kun tämäkin on jo aivan huippu
0   +1 +2
 
9
tomcat 05.05.2005
huh! on kyl kovaa tuotantoa sult taas tullu ulos, mut jos täs lähtis jotain heittää täst biisist.

bassline on siis kyl kovaa kamaa, mut olisin toivonu pientä lennokkuutta enemmän (mikä tuntuu nykyises urooppalaises trances olevan muodissa). Eli ei niin kovaa potkua vaan mukaansa tempaavampi linja... öh.
melodiat oli ehkä hiukan kliseiset(TJEU biisin alku). kyl täält välist löytyy jotain iha nättejä soundejaki. Tätä biisiä kyl pitäs viel hijoa jos mä tätä lähtisin tanssimaan. Kaiken tän haukkumisen jälkeen kyl pakko sanoa silti että kovaa tuotantoa sulta ja jatkoa odotan(eka kuuntelu kerta yllätti mut, kylmät väreet nous tos jossain kolmen ja puolen minuutin kohalla)
0   +1 +2
 
10
Taleamus 04.05.2005
Uutta tuotantoa ei olekaan vähään aikaan tullut. Tämä on kuitenkin aivan mahtava biisi alusta lähtien. Mitä filtteriä tai phaseria tahansa oletkin käyttänyt niin tuo alku kuulostaa todella hienolta. Muutenkin biisi etenee mielestäni mainiosti, eikä toista itseään. Hyvään biisiin minulla ei ole mitään parannusehdotuksia. Tällaista kuuntelee mielellään enemmänkin :)
0   +1 +2
 
9
D-Vision 03.05.2005
Ensimmäistä kertaa eksyin sivulle ja täytyi kuunnella yksi biisi.. Ja täytyy sanoa että aika maukas kipale..! Alku oli tosi iskevä. ja biisissä pysyy sama idea alusta loppuun. Nuo välissä olevat phase-kohdat on todella onnistuneita. Noihin pariin välivaiheeseen oisin kaivannu jotain täytettä alkupuolille, mutta aika nopeasti se yks melodia sieltä pukkaakin täyttämään sitä aukkoa.. Toi nopea basso on onnistunut sekä soittimena että sävellinjana, pidän juuri tuosta nousevasta lopusta biisin loppuvaiheilla. Saw-soundi ois voinu myös ehkä olla hitusen läskimpi mutta toisaalta se sopii hyvin biisin ohueen, terävään ja iskevään äänimaailmaan.
0   +1 +2
 
10
Holmström 01.05.2005
Wappu on pelastettu ! hyvä hyvä ! Loisavaa että saatiin uutta erinomaista tuotantoa. Ja toivottavasti pidempi versio olisi meillä kuultavissa jo ensiviikolla ;)
Saanko ottaa "tämänkin" teoksen yhteen tapahtumaan Belgiaan lähiaikoina?
Aloitus aivan loistavaa.. Kunnon draivi päällä. Räväkkä, niin kuin pikajuoksijalla tai jotain ;)
Melodia hyvässä balanssissa ja efektii ja muuta zydeemii sopivasti.
Kyllä tekijän tunnistaa vaikka olisi kuullut tämän tietämättä kuka on tuottaja. Eli tuotanto miksauksineen loistavaa! Nyt vain nopeasti jatkoa tälle niin saadaan tasainen pitkäsoitto kasaan ja sit ryhdytään toimenpiteisiin !
Hyvä Digeon :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 01.05.2005
Hyvä meno kyllä alusta alkaen ja soundit iskevät hyvin. Rummut toimivat oikein kivasti, basarissa on sopivasti tehoa ja hyvin käytetty EQ:ta siinä. Muuten perusmenoa mutta mikäs siinä jos toimii. Melodialinja aika yksinkertainen mutta toimiva. Happosoundi ja square toimivat erityisen hyvin. Muutenkin puhtia tuntuisi riittävän. Bassolinjakin rullaa mukavasti. Kokonaisuutena siis melodiaosasto kuulostaa hyvältä. Rakenne toimii ja vaihtelevuus tuo lisää mielenkiintoa biisiä kohtaan. Efektejä voisi olla muutama lisää, vaikka kyllä niitä nytkin oli joitakin. Kokonaisuutena hyvä ja menevä biisi vaikka melodialinja ei niin hyvin säväyttänytkään. Keep going! 9-
0   +1 +2
 
9
Groovy-Guy 01.05.2005
TODeLLA mahtava alotus!

Heti alkuun voi sanoa, että kaikki soundit on kohdallaan.
Basari on sopivan läski ja muutenkin rumpu-linja toimii...
Bassossa ei ole mitään erikoista, mutta huono se ei todellakaan ole.

Melodiat on perintesestä linjasta poikkeavaa ja siksi myös mukavan omaperäiset.

Ongelma tässä biisissä on se, että tässä ei ole mitään repäsevää leadiä. Siis semmosta jota hyräilee vielä 15 min tämän biisin jälkeen. Tää on vähän niinkun tasa paksua, hyvää, puhumatonta settiä.
Tuo rakenne on muuten ihan hyvä, mutta hiukkasen itteensä toistava.

Tästä tulis tarkaks arvosanaks 9+
0   +1 +2
 
9
Avaro 30.04.2005
Jaahas uutta kiksua.

Aloitetaan vaikka sillä että olet saanut hyvin tuon miksauksen onnistumaan muihin biiseihisi verrattuna, ja äänet erottuvat muutenkin paremmin.Soundit ovat kunnossa ja biisi lähtee rullaamaan heti alusta alkaen mukavan energisesti, ainoa vaan tuo ensimmäinen breikki kohta missä menee vähän sekaisin, mutta mukaan pääsee melkein heti takaisin.Ainoa miinus tässä on että melodiat hieman haikeat, mutta muuten hyvä ja energinen trance rallatus pienellä Digeon tatsilla.

0   +1 +2
 
9
Wavescale 29.04.2005
Energistä ja vahvaa jytkettä, josta ei toki tunnelmaakaan puutu. Juuri minun makuuni. Heti alusta asti meininki katossa!

Hyvää työtä bassolinjan kanssa tossa 2:30:stä etiäpäin. Sellanen hyvä draivi päällä, tulee Dallas Superstars mieleen... ainakin näin äkkiseltään. Heh. :)

Soundit toimii hyvin! Olet selvästikin miettinyt kunnolla kaiken. Varsinkin base sekä muut perkussiot ja basso soivat hienosti yhdessä. Eikä ole melodiapuolen soittimissakaan moittimista. Tietenkin aina parempi, mitä täyteliäisemmät nuo padit ja sahat on, mutta ne ajaa kyllä asiansa hyvin! Ja tuo nuo kello-soundit ansaitsee erityismaininnan. Juurikin näin. :)

Melodioihin, pääosin tuohon sahaleadiin, olisin kaivannut jotain sellaista omaa linjaa niin, ettei se myötäilisi niin paljon tuota sointukuviota(joka muuten on hyvä). Olisi silleen mielenkiintoisempi. Mutta mitä siitä!

Hieno, mielenkiintoinen biisi. 9+
0   +1 +2
 
10
Dj Kerkkooposse 29.04.2005
Mukava phaser tai vastaava temppu tossa haikassa. Kiksukin näillä pikkupurkeilla kuulostaa ihan passelille mutta matalimpia ei kuulu, johtuu siis vaan kajareista. Mukava melodia tässä kyllä on, saundit muutenkin todella asiallista tasoa. Mukava "tilanteen rauhotus" oli tossa kun eka neljännes kappaleesta oli kulunu. Nostot hoituvat tässä kappaleessa asenteella. Hienon melodian tosiaan olet tähän kappaleeseen saanut.

Kaiken kaikkiaan melko "massiivista" menoa tämä! Ihan ihQ mieltsi makeeta.
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 28.04.2005
Mukavaa kuulla sinultakin matskuu vähään aikaan ja ihan lupaavan kipaleen oot kyllä saanu aikaan kieltämättä.
Biisi toimii ihan hyvin alusta loppuun saakka ei jää mikään niin sanotusti nyppimään. Tää hiljanen kohta on kyllä ehdottomasti tämän kipaleen parhain kohta. Mä kyllä pidin tästä. 9pistettä.
0   +1 +2
 
8
Lumonia 28.04.2005
Alun phaseri on hieman liiallinen. Vaikutuksen olisi voinut jättää vaikka haitsujen kanssa päälle ja muut rullaamaan esim. filtteröitynä ennen lähtöä. Tilulilut on soundiltaan hyvät ja taustalla hakkaa hyvä saha. Ehkä aavsituksen tippuu euron puolelle.

Suvantoon mennäänkin radiomixmäisen nopeasti. Nousu on ihan kiva, mutta saha käy kyllä aika laihalla. Biisissä on koko ajan vähän sellainen ontto fiilis. Taustalla pyörähtää välillä ihan kivoja perkussio hakkauksia. Haitsu linjassa on draivia, mutta se on kyllä aika normi kamaa.

Bassolinja on onnistunut! Todella rullaava ja menevä, soundikin uppoaa aika hyvin. Clap on tälläiseen meno biisiin hiukan lepsu naputtelu. Kilkuttelu yms. perkussioihin olisi voinut käyttää aikaa. Ne jäivät kokonaan pois biisistä mikä on ehkä hieman sääli. :)

Biisi toimii hyvin ja laatu on hyvä, mutta jotain tästä puuttuu silti. Kokonaiskuva on hiukan ontto, vaikka basso on rullaava ja kick toimii. Liidin linja on tasapaksu eikä kuljeta parhaalla tavalla biisiä. Tästä biisistä uupuu jotenkin se viimeinen terä sekä hieno koukutus ja soundien eheys. Toivottavasti ei tullut liian raakaa tekstiä. :)
0   +1 +2
 
9
-Juha- 28.04.2005
Jahas.. täältä ei vähään aikaan oo kuulunukaan mitään.. :)
hienosti lähtee phaserilla liikkeelle. Miksauksessa ei mielestäni ole valittamista, eikä sen koomin soundeissakaan. Hyvältä kuullostaa. Jotenkin vain ehkä hiljaisella tuo yleinen voluumi.
Melodiat ovat ihan mukavat. Ei mitään järisyttävää, mutta ei huonoakaan. Efektejä on ämpätty mukaan sopivasti. Lopetus ei aivan ollut mieleeni, mutta mielipideasiahan se on.

Kokonaisuutena mukavaa tranceilua.
0   +1 +2
 
9
Zeip 28.04.2005
Vauhdikkaasti iskee biisi käyntiin, hyvin toimii tuo flanger tuossa alussa. Tuossa 30sec paikkeilla piti pistää biisi imutukseen :). Alku vaikuttaa todella vauhdikkaalta ja energiseltä, mutta biisi on jotenkin hiljaisen kuuloinen. Pitää volume-potikkaa kääntää reilusti kaakkoon, että alkaa kuulua tarpeeksi jykevästi. Ehkä voisi tehdä jotain paremmin masteroinnissa? Muuten kyllä biisi täynnä loistavia (ehkä kliseisiä) saundeja ja miksaus puhtaan kuuloinen. Melodiat on ihan perusluokkaa, hyviä, mutta jotenkin käytetyn kuuloisia. Bassolinjasta muuten erityiset kehut :)

Tiivistettynä sanoen, erittäin vauhdikas ja energinen trance revittely, joka pistää jalan väkisin tampaamaan. Miksaus/saundit kunnossa, mutta biisi vaikuttaa hieman hiljaiselta. Kuulut kyllä mielestäni mikserin kovimpiin nappulan vääntäjiin, joten jatkahan samaan malliin. :)

..Sitä pidempää versiota tässä odotellessa ;)
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 27.04.2005
Starttaa jännästi radio-taajuuksilla. Miksaus on melko hiljainen (sain vääntää nuppia urakalla kaakkoon päin), mutta parempi se kuin, että soundit puuroutuisivat. Happo-soundit poukkoilee hullunlaisesti taustalla, mutta oikein tyylikkäästi. Happo miellyttää aina minua.

Kevyen kaunista, mutta energisesti etenevää laatumätkettä. Suurempia melodioita ei biisissä ole, mutta sitäkin parempi vain. Usein huomaa että ärsyyntyy, jos ei saa jotain tiettyä melodiaa päästä pois. Tekee mysteeristä levottomuutta. Varmaan yksi syy miksi en pidä aina lista-musasta? Eli tässä on loistavia melodioita, mutta mikä parasta, ne ei jää mieleen=) Kellomaiset-tilutukset ovat kyllä ihanan kuuloisia!

Tämä ei ole ehkä sisällöllisesti parhaimpia biisejäsi, mutta silti tämä on oikein viehättävä tekele... olisin kyllä mielummin kuunnellut tästä 160kbps version, diskantit usein kärsii huonommalla. Kuulostaa kyllä soundeiltaan todella onnistuneelta. Hienosäätöä on tehty tämän parissa paljon. Kuulee jo ekalla kuuntelulla, että tämä olisi ehdotonta tanssilattia kamaa.

Soundit ovat kliseisiä, mutta ei voi valittaa kun rakenne on kymppiä. Pidempihän tämä tietenkin voisi olla, mutta en valita jos pidempääkin on tiedossa. Tämä versio on sit niille kärsimättömille kakkahousuille (pahoittelen hurjaa kielen käyttöäni) ...älkää suuttuko?=P (ok ok!... mä olen taas niitä kärsivällisiä kakkahousuja, jos lohduttaa?)... öh?

Bassolinja on oikein hyvän kuuloinen ja rummut vetää nätisti mukana... mulle tuli sellainen "tractorbeam-fiilis" ...kiskotaan mukaan laasereiden ja strobojen sekaan... hyvä meininki!=P

Ei mitään moitittavaa koko biisissä... hiukan tasapaksua, mutta kunnon tavaraa muuten!

btw... pliis laita mielummin 160kbps laadulla? En väitä että tässäkään kuulostaisi laaduttomalta (päinvastoin) ...mut kyllä korva erottaisi jos olisi pykälän isompi tiedosto... sori et jaarittelen. Kiitän kun jaksoit tehdä pitkästä aikaa uutta. Laatusoundit ratkaisee tämän ottelun. 9½
0   +1 +2
 
9
TheReal 27.04.2005
Jeah, tästä tulee heti ekana mieleen peaktwins :). Hyvin potkii rummut ja erityisesti tyykkään siitä aika hiljaisesta kohdasta aika alussa ja kappaleessa muutenkin. Melodia on hyvä, niinkuin itse leadikin. Bassolinja hyvä myös. Rummut voisi olla mielestäni perkussiivisemmat mutta näinkin toimii varsin hyvin.

Miksaus hyvä ja rakenne.
Jees odotan että siitä pitemmästä versiosta tulee monipuolisempi mutta tämä piisi on kokonaisuudessaan jo aika hyvä. Tästä on hyvä jatkaa :P
0   +1 +2
 
9
Kare_ 27.04.2005
Fittu! Loistavaa, oli ihan pakko jotain kommenttia heittääkin. Melodia pakottaa kuuntelemaan ja kaikki soundit muutenkin kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
siiki 27.04.2005
Kattos perhana. Pitkästä aikaa sinultakin taas matskua. Ei ole vähään aikaan tuotantoa tullutkaan.Noin puoli vuotta aikaa jo! Noh, ei se mitään.
Biisi lähtee erittäin vauhdikkaasti liikkeelle ja hienoja efectejä ja soundeja löytyy heti. Muutenkin biisin soundimaailma on aivan loistavan kuuloinen ja melodiat ovat hyvin rauhalliset ja hyvän kuuloiset juuri tällaiseen melodic trance biisiin sopivat. Tällaista matskua kaivataan taas lisää vaikkei tämä ehkä ihan Followerille vedä vertoja mutta hyvin kuitenkin taistelee sen perässä. Hienoja electronisen biisinkin vivahteita löytyy ja sillain minun mielestä kuuluukiin. Tässä on Melodic Trancea parhaimmillaan.
Tuo liidi on kyllä vähän liian kevyt minun makuuni mutta sopii tähän biisiin kuitenkin hyvin.
Rummut potkivat todella hyvin ja hienoja soittimia rummuista löytyy. Ei ole tyydytty pelkkään Kick hi-hat Clap valikoimaan vaan muita soittimiakin löytyy.
Biisin rakennekin on aivan omaa luokkaansa, eli erittäin hyvä ja selkeä. Ainoa huono puoli on että biisi loppuu liian äkkiä. Eli lisää pituutta muutama minuutti vain biiseille. Joku kuutisen minuuttia niin hyvä tulee. Biisi on miksattukin varmasti ja huolella. Ei tästä hirveästi pahaa sanottavaa sitten löydykään. Hienoa työtä jälleen!
0   +1 +2
 
9
karez 27.04.2005
No tämähän on taattua Digeon matskua joka ei jätä kylmäksi, sopivasti vaihtelua taas tarjoillaan ja kyllä mielenkiinto pysyy loppuun asti eikä pituudellakaan ole tätä pilattu. Hyvä biisi..
0   +1 +2
 
9
Protush 27.04.2005
aloitus on aivan mahtava.. phaseri toimii siinä täydellisesti! siitä hähdetäänkin pikaiseen rummutteluun joka etenee nopeasti ja energisesti introon.. rummut toimivat hienosti mutta niitä voisi olla enemmänkin.. suvannossakaan aikaa ei käytetä paljoa vaan pistetään lähes heti leadit jylläämään.. toimii hyvin mutta hieman pidemällä kaavalla olisi ollut vielä maukkaampi.. padit ovat loistavan kuuloisia.. selkeitä ja smootheja :) masterointi on oikein hyvää niinkuin aiemmissakin tuotoksissasi ja jälleen meno on erittäin tanssittavaa ja puhdasta.. jos jotain olisi voinut tehdä vielä paremmin niin ehkä hieman pidempi versio tästä olisi voinut olla nannaa koska nyt biisi suhahtaa loppuun aivan liian nopeasti mun makuun koska sisältöä oli kuitenkin mukavasti joka on tietenkin vaan hyvä asia :) ja niinkun jo alussa mainitsin rumpuihin olisi voinut heittää vielä jotain pientä lisää.. mutta joka tapauksessa oikein laadukas tuotos jota voi suositella kaikille menevän trancen ystäville :)
0   +1 +2