Zydeco

Cloom | 01.10.2007 | Electro
3:29

No niin. Tämä biisi on ensimmäisen kerran Cloom:in historiassa äänitetty soittimien linja-ulostulojen kautta, kun tähän asti olen joutunut äänittämään kuuloke-ulostulosta, ennen mikserin ostamista. Jos soundissa on jotain outoa, kertokaa siitä, et saan säädöt kohdalleen.

9.00   1081 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Roy 04.10.2007
Kyllähän tämä astetta HIFImmältä kuulostaa, kuin aikaisempi tuotanto. Toivottavasti Cloom ei jatkossa aivan yltiöpäiseen Hifistelyyn sorru, koska ainakin minä pidän siitä kotikutoisesta tunnelmasta, mikä herran tuotannossa on läsnä. Biisinä ei ihan parhainta Cloomia.
0   +1 +2
 
9
starts 01.10.2007
Komea biisi, kuten kaikki Cloomin biisit. Erityisesti pidän liukuvasta sävelkuviosta, ja tietyllä tavalla minimalistisesta nerokkuudesta miten pienillä nyansseilla saadaan luotua mielenkiintoista ja toimivaa musiikkia. Soundista ehkä sen verran että kirkkaammalta kuulostaa kuin aikaisemmin, pikkuisen tosin ehkä äänenvoimakkuus on kovahko, särkee ylätaajuuksia hiukan kun kaikki soittimet soi yhdessä. Mutta tämä on muuten aivan varmasti oikea suuntaus, raikkautta ja ilmavuutta löytyy. :)
0   +1 +2
 
Cloom 01.10.2007
Kiitos ST ARTS huomiostasi, oli mikserin takana osa johdoista painanut sisään tulevan äänentason väärään asentoon ja soundi oli vähän kovahkon särkevä. Nämä kommentit auttavat tosiaan löytämään ja säätämään vermeet ehkä parempaan suuntaan!!!
0   +1 +2
 
10
johanness 31.12.2008
siis sain ihan järjettömät kiksit tästä biisistä! jesus mistä näitä saundeja saa! vittu, (pahoittelen sanavalintaa) ko selekä oli kananlihalla koko biisin ajan ja ko biitti lähti käyntiin se iski ko juna täydessä vauhissa navanseudulle! hitto!

ja pidä tuo särösyys, tuo rososuushan vaan teki tästä ihan järjettömän kovan biisin! ja edellisistä kommenteista päätellen tekee just tehtävänsä: herättää monenlaisia tunteita.

taidan pyyhkiä pölyt minimoogista ja crumor compactstringin päältä.

itku pääsi ko tää oli niin hienoa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta