Last Shines

Chronosis | 01.08.2003 | Melodic Trance
6:02
9.20   1878 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

a98 15.12.2003
mixauksessa on kyllä tullut liikaa diskanttia, ottaa ihan korvaan paikoitellen jos kovemmalla kuuntelee, mikä ei oo hyvä juttu. esim crässi läsähtää todella ärsyttävästi korvaan. alku oli mukavan erilainen. varsinkin bassolinja on hyvä. melodia puoli ei ole tässäkään sen erikoisempi, ei kovin tarttuvaa.. aika yksinkertaista.
0   +1 +2
 
VA 02.10.2003
En yleensä juurikaan pidä melodisesta trancesta, mutta tämä kuulostaa hyvältä. Erityisen mukava osa kappaletta on tuo sine-aallon tyyppinen soundi taustalla joka vetäisee leadimelodioiden takana yhden tai kaksi säveltä joka toinen tahti. Tiedän ettei se varmaankaan sopisi tranceen, mutta tuolla soundilla olisi ollut hauska kuulla jotain monimutkaisempaa melodiaa jossa se soundi olisi pääosassa. Joku soolontapainen tms. Kuitenkin, kappale on teknisesti erittäin laadukasta työtä. Soundit ovat tasapainossa ja kuulostavat hyviltä. Rummut ovat tosin aika tylsät mutta ajavat silti asiansa. Melodiat ovat kivan melankolisia. Tylsää introa ja mielenkiinnottomia rumpurytmejä lukuunottamatta kyseessä on erinomaisen genreuskollinen ja hienosti toteutettu biisi. Kai se on sitten pakko pitää kovalevyllä.
0   +1 +2
 
10
Chosen_one 09.08.2003
just... huomaa kyllä että olet kehittynyt tässäkin hommassa... toi oli jo aika pro kamaa... tee vaan enemmän tollasia kipaleita niin voin tehdä niistä levyn itelle...
0   +1 +2
 
9
Khonsou 08.08.2003
Toimiva hyvä kokonaisuus. Ihan mukaansatempaavaa. Hyviä melodioita ja hienoja saundeja. Taustat kunnossa. Kaikki toimii! Mun makuun vaan vähän hidas. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
T. H. Rimpinen 02.08.2003
En itse trancea viimeaikoina ole kuunnellut, mutta tämä kappale taitaa saada meikäläisen tutkailemaan sitäkin musiikin osa-aluetta enemmän. Tämä oli vallan mainio.
0   +1 +2
 
Stocco 01.08.2003
Jopas löytyykin potkua. Sanoisin jopa, että Mikseristä löytyy enemmän hyviä melodioita kuin kunnon tanssilattia jammailuja. Tässä on menevyyden lisäksi vielä tuo hyvä melodiakin. Tämähän hipoo täydellistä. Chilliosioon siirrytään hyvin ja sieltä noustaan vielä paremmin. (Osan kehuista voi laittaa viimeisten säteiden piikkiin.)
0   +1 +2
 
9
Theodor Slow 01.08.2003
Tässähän on ihan mukava teos. Kuuntelen kyllä ihan mieluusti. Vaikka kappale ei loppujen lopuksi tarjonnut mitään uutta, niin oli se silti kokonaisuutena aika lailla hyvin toteutettu... (ei silti, että jokaisen biisin tarttis aina jotain uutta touda ilmoille). Omasta mielestä tämä kyllä kuuluu niihin mikserin "parempien" trance kappaleiden joukkoon. 9p.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta