Connected - A Year Goes By

Chronosis | 11.05.2007 | Progressive Trance
6:51
8.50   802 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Solosaukko 06.04.2008
Jess! Tämmöstä olen etsiny! rento meininki, jänskää kikkailua

kläppi oli vähä vaisu.
0   +1 +2
 
DJ Smash 10.09.2007
Tiukka ja jämäkkä kiksu, ja melko mukavan mittainen miksausystävällinen alku. Aika peruskamalta kuulostaa, mutta silti clappia mukaan laskematta saundit ovat rytmien kohdalla onnistuneet. Leadit ovat aika lailla househtavia, mutta mukavan leijailevia ja rentoja. Tulee todella rento fiilis, mutta silti jollain tasolla sen verran nostattava, että tekisi mieli hypätä tanssilattialle. Sopisi hyvin jonkin progetrancesetin alkufiilistelyiksi.
Rakenne on hieman perus, jotain omaperäisempää otetta siihen niin hyvä tulee. Mutta loppujen lopuksi melodiat ovat jotenkin Miika Kuisman tyylisiä, joten saundi on kohdallaan kyllä.. Biisi on aivan loistava, eivätkä nuo mainitsemani pikkuseikat kuuntelua haittaa :)
0   +1 +2
 
.Trauma 09.10.2007
Mukavan kuulonen biisi!

Lähtee käyntiin ehkä turhan hitaasti, tämä taitaa olla kyllä tyypillistä genrelle, joten en siihen pahemmin puutu. Mukavan pehmoinen basari ja basso tässä, ei sellaista modernia liian yläkireää kamaa ollenkaan. Ennen minuuttia mukaan tuleva perkussio on siistin kuulonen, olisin kaivannut sitä vähän kovemmalle. Padin lähtiessä käyntiin biisin tunnelma muuttuu mukavasti. Tosi kiva leijaileva fiilis. Kolmen minuutin droppi on aika hieno ja siihen päädytään luonnollisesti. Rupesin dropin lopussa odottelemaan (pelkäämään) supersahaa tuohon mukaan, mutta onneksi sitä ei tullut. Mukavan hallittuja melodioita ja soundeja. Liiankin tuttua ja turvallista sitten ehkä? Ei siinä mitään, teet erittäin hyvin sen mitä teet. Jossain isoissa hallibileissä tämä olisi ihan ehdotonta kamaa.

Miksaukseen. Ensiksi sanottakoot, että asiat joita tulen mainitsemaan ovat aika pilkunnussimista, yleissoundi biisissä on nimittäin tosi hyvin kasassa. Alapää on aika hyvin kunnossa, basarilla olisi ollut tilaa pumpata vähän alemmaksikin jopa. Basso (jota olisi voinut nostaa hieman kovemmalle) riitelee pikkaisen samoista taajuusalueista basarin kanssa, niitä olisi voinut EQlla katsella vähän enemmän irti toisistaan (ehkä sidechainia jopa?). Toinen "isompi" juttu mikä ensimmäisenä korvaan osuu on, että tossa jossain 250-400 hz on aika paljon ylimääräistä kamaa lisäämässä biisin kuminaa. Siitä vois koittaa ottaa pari DBtä pois, suht leveällä Qlla. Itse korostaisin myös aluetta jossain ylämiddlessä, se toisi aika paljon loudnesia lisää biisiin. Noi rytmiset elementit voisi olla artikuloivampia sillä samalla alueella niin selkeys paranisi. Syvyyttä voisi biisiin lisätä hieman myös. Kokeile leikkaa joistain elementeistä jotain 1khz-3khz pois mitkä haluaisit uppoavan syvemmälle stereokuvaan. Padi voisi olla ainakin sellainen, ja jotkut taustamelodiat. Reverbiä on yleensä tämän genren biiseissä liikaa, mut sanoisin että tässä tapauksessa sitä vois olla enemmänkin niin leijuisi vielä kivemmin. Ainakin melodisiin elementteihin voisi puskea lisää kaikua. Stereokuvaa on muuten varaa levittää vielä jonkinverran. Padi ja jotkut melodiat on kivasti leväällään, mutta rytmisiä elementtejäkin voisi pudotella reunoillekin. Tuplaa vaikka toi haitsu/perkkalinja ja jätä sitä tuplattua pari millisekuntia (50?) ja panoroi laidoilla. Nooh, oikeastaan muuta ei tulekaan mieleen. Ja muista, että harvoin kuulee mikserissä näin hyvin soivaa kamaa, mä nyt vaan olen tällainen hifisti:)

Kaikenkaikkiaan hyvä biisi. Itsellä menee ns. taustamusiikkina. Jatkossa voisi ehkä tohon sovitukseen panostaa enemmän tai kokeilla jotain härskejä juttuja esim melodiaosastolla.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta