Aurora Borealis Electronicae

7:10

Rauhallinen, tyyni kappale. Ei ehkä lajityyppinsä perinteisin edustaja. Sopii loistavasti chillailuun - tai vaikka Lapin kaamokseen. :)

9.00   1309 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 28.10.2003
Harmi, että syntetisaattorit ovat niin digitaalisia. .. Alun yläpään sweepeissä oli vähän liikaa noisea... Lisää kirkautta siihen. Ihan ok. VA-meiniksi silti... Intro oli oikein mainio ja sävellyskin iski... Komppi tuntui vähän monotoniselta, mutta se lienee musiikkityylin ideakin?... Sitten puolivälinjälkeinseen B-osoioon..B ja A osan yhteuttä en keksinyt kirveeelläkään. Vähän samaa saundia ja materiaalia, mutta fiilikset eivät oikein kohdanneet... Vaihtopätkä oli vähä liian "delay" ja se soi aivan liian monta kertaa. Hmm... Kappaleen b-osa ei muutenkaan tuntunut niin hyvältä. Asiallista saundia kuitenkin kaikista haukuista huolimatta ja instron fiilis (sinne vähän päälle kahteen minuuttiin asti) oli kyllä hyvä.. Siitä tykkäsin kovasti... Ainoa mikä muistutti minua etäisestikkään revontulista... Jooo joo olihan siellä se "saundi", mutta se ei kuitenkaan pelastanut, kun fiilis oli niin epärevontuli noissa rumpu kohdissa... Hmm... Tosin en ole tasaisen konerytmin ystävä muutenkaan, joten ei välttämättä kannata ottaa liian tosissaan sitä kritiikkiä. Oikein kiva kuitenkin.
0   +1 +2
 
VA 27.10.2003
Miellyttävän rauhaisaa leijailua. 1. osan jatkuvasti takana oleva sweeper-padi olisi voinut "sweepata" aika paljon hitaammalla vauhdilla sillä nyt se tuo turhan paljon rauhattomuutta kappaleeseen. Hyvältä se kuitenkin sinänsä kuulostaa. Mukavan ilmavia melodianpätkiä on siinä päällä ja äänimaailma toimii. Tasabiitti tuli yllätyksenä mutta toi erittäin tervetulleen grooven kappaleeseen. Tuo B-osakin tuli aika yllättäen yhtäkkiä. Siihen olisi voinut siirtyä vähän pehmeämmin jollain crossfaden tai vastaavan tapaisella mutta hyvältä se silti kuulostaa. Läpi koko kappaleen eniten ongelmia tuottaa tuo korkea leadi joka soittelee sinänsä oikein mukavia melodioita. Se särisee liikaa korkeammilla sävelillä ja menettää melodisuutensa. Se myös peittää ikävästi muita soundeja. Hieman äänien säätöä tämä siis tarvitsee mutta muuten kyseessä on erittäin nautittava teos.
0   +1 +2
 
9
AK 09.12.2002
Mukavia melodioita täynnä ja kiva leijuntafiilis! Sopis tosi hyvin johonki leffaan. "Soundtrack" ois ehkä ollu parempi genrevalinta!

0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta