Motaatti 14.7

Celluloid Dmage | 15.06.2006 | Psytrance
7:15

Mainstream cheese. Not the final version.

8.81   9256 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
dbgirl 30.08.2007
Ihanan piristävä (3 päivää putkeen ilman unta). Toi räjähdys mikä tapahtu noin puolentoista minsan kohdalla oli ihana :) Kiihkeä. Hieman itämainen. Täynnä paljon kivoja yksityiskohtia (toihan kuulosti joltain mainospuheelta). Kova ja pehmeä -yin & jang. En oikein pidä tuosta metallin kalkkeesta joka on loppuminuuteilla, se häiritsee liialla erottuvuudellaan ja kovuudellaan. Toi lopun pätkiminen laulussa pitää hyvin hereillä kun on niin hypnoosimaista menoa.
0   +1 +2
 
8
Begga(R) 31.01.2007
olisikohan enemmän klubipainotteisempaa kuin tuo Etuvisio rmx 8.0... näin taitaa olla näppylät. tästä saisi enemmän kiskaistua irti jos tätä soittaisi livetilaisuuksissa. tällainen musiikki ei päse oikein oikeuksiinsa kun itse kuuntelee kotona koneelta ja mässyttä samalla jotain leipä, vai mitä? hehheh...
0   +1 +2
 
10
Itapuoli 18.08.2006
tämä lähtee ja iskee heti alitajuntaan kuin pommi... mukavasti pieniä efectejä ja kaikuja... ja meno jatkuu... nopeana... ja hiljaisuus iskee.. ja taas räjähtää... ja vaihtelua piisaa tässäki tarpeeksi ei kyllästy.. soundi maailma on mukavaa... ottaa otteen ja ei päästä irti..
tätä jaksaa kuunnella uudesaan ja uudestaan..
kerrassaan mahtavaa..
10
0   +1 +2
 
9
StoRBa 17.08.2006
Tämä olikin heti huomattavasti enemmän mieleeni. Soundimaailmakin oli ehkä hieman psykedeelisempi kuin edellisessä. Biisissä olikin aivan eri tunnelma kuin ylemmässä mutta toimii vähintäänkin yhtähyvin. Narisevat bassot sekä selkeämmät melodialinjat ja kolisevat perkussiot toimii meikäläiselle. Tätä olisi mukavaa kuulla jatkossakin.
0   +1 +2
 
10
Taika-Kim 13.08.2006
mä en jaksa tätä teknisesti analysoida paitsi et kaikki on kohdallaan ja tää on tosi kaunis kans. jee :) ihan mahtavaa. mul tulee tosi paljon twisted-kauden hallucinogen mieleen. ja se on vaan hyvä! :):)
0   +1 +2
 
9
Holmström 01.08.2006
Luovuuden ja äänimaailman aistillisuuden kohtaaminen on jälleen toteutunut. Psy ei ole vaikea taiteenlaji, ei edes ole taiteeksi tai vaikeeksi kuunneltavaksi tarkoitettu eikä myöskään valtavirran ymmärrettävaksi tehty... vaan tajunnan leijuntaa, ideaa, halua ja tahtoa sekä luovuuden kohtaamista äänimaailmassa jonka loistava tekijä / toteuttaja / tuottaja on halunut rakentaa joko itselleen tai edes niille useille kuulijoille jotka tämän on löytänyt.

Ammattimaisesti tehty, rakenneltu, idea pysyy kasassa. Jatkojalostus...? Muutama pieni juttu...
Ei kommenttia koska haluan tuottajan (tekijän) virallisen viimeisimmän version kuultavaksi ja sitten vasta tulee tekninen / tuotanto kommentti.

Tällä versiolla juttu on todella hallinnassa.

Biisi tarvitsee pari pientä lisä jytkettä... soundit ja viimeistely huippuluokkaa.
Melodia kulkuun voisi heittää jotain rajumpaa... jotain yllätyksellistä rakennemuutosta kesken kaiken tai jotain. Lisämaustetta... vai olisiko tämä se ns clubi versio soitettavaksi, se suuri show on vasta tuloillaan ...

Cheers:)
0   +1 +2
 
JamesMercy 27.07.2006
Pyydän anteeksi, en osaa. Psytrance tuntuu aina olevan itselleni yhtä outoa ja ahdistavaa - vaikka muutaman valonpilkahduksen olenkin sieltä täältä löytänyt. Nyt mentiin ehkä aavistuksen helpommissa tunnelmissa kuin monasti. Narinabassot olivat heti alkuun oikein miellyttäviä, oikein toimiva ja hyvinkuljettava soundi. Melodiat ovatkin jo selkeästi hankalampia omaksuttavia, jotenkin toisaalta paikallaan junnaavia - ja toisaalta eteenpäin kuljettavia. Rumpuosasto on makoisaa, erilaisia soundeja löytyy sieltä miellyttävän monta. Perkussiot erityisesti kilkattavat kivasti. Vähiten oikeastaan miellyttävät nuo rakenteessa niin ilmeisen tärkeät ja usein ilmestyvät sukellukset, varsinkaan kun kappale ei tunnu semmoisen jälkeen hirveästi mihinkään muuttuvan. Kuuden minuutin kohdilla mukaan astui useampia uusia juttuja ja elementtejä, ja sieltä löytyikin oikein nautittavia soundeja. Muutenkin kappaleeseen löytyneiden yksittäisten juttujen määrä tuntuu kadehdittavalta.

Jos tämä oli sitten mainstreamjuustoa, niin oli ainakin ihan selkeästi helpompi kuuntelukokemus kuin monesti. Ihan kivaa psykedeliaa tästä irtosi, mutta kun en tosiaan tähän ole vihkiytynyt, niin vaikeaa on isompia kiksejä saada irti.
0   +1 +2
 
8
Cerende 21.07.2006
Psytrance genrenä on mulle sellanen alue, josta on kauheen vaikee sanoa mitään, mutta kyl tää mulle ainakin toimii.
Yksittäisenä biisinä aika irrallisen ja levottoman olone, mut miksattuna sisään johonki aamujatkojen DJ-settiin tää toimis varmasti aivan loistavasti.
Soundit on kohillaan ja kaikki sinänsä itessään levottomat äänet on saatu soundaamaan hyvin yhteen.
Totta puhuakseni kaipailin tähän myös sitä vähän matalampaa osatuoa, siis tyyliin jotain yksinkertasta ja simppeliä bassolinjaa.
Pysyy hyvin kasassa näinki pitkään, vaikka junnaaki paikkoillaan aik apljon, ei siis kuulosta yhtään pahalta "ittensä toistaminen"
Vaikee biisi sanoa mitään järkevää, lyhyesti ja ytimekkäästi; tykkäilen!
0   +1 +2
 
10
Dj Hand 10.07.2006
tai siis ihan vitun hyvä ^^
0   +1 +2
 
10
Dj Hand 10.07.2006
luulin et kaksien metsäbileiden jälkeen ei vois enää kuunnella yhtään vitun psykee, mut ei prkl tää on hyvä :D onnea tuleville keikoille!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6