Etuvisio rmx 8.0

Celluloid Dmage | 20.05.2006 | Psytrance
7:52

Uudelleen rakennettu ja miksattu.

8.92   10949 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

gorgonoidi 05.11.2007
Tästä kappaleesta tykkään todella. Se maalailee paljon erilaisia maisemia pään sisään ja se käy lävitse hienoja kuvioita. Rakenteeltaan se käykin lävitse paljon erilaisia kohtia. Nuo taukojen jälkeiset pyrähdykset herättävät aina jos meinaa herpaantua keskisttymään johonkin muuhun. Puolestavälistä biisi sitten poksahtaakin käyntiin ja luo hieman räikeämpiä sävyjä. Tähän pystyy uppoutumaan jotenkin todella helposti, eikä se ole käynyt tylsäksikään vielä.
0   +1 +2
 
8
Begga(R) 31.01.2007
2:30 kohdassa tunnelmanmuutos! hmm... kaikuefektit kondiksessa. varsin kaukoitäiset tunnelmat saatu aikaiseksi. namikarkkia! tämä kappale sopisi hyvin niihin tanssimattopeleihin, esim. dance dance revolutioniin.
0   +1 +2
 
8
_whisper 08.01.2007
Tulee mieleen klassic kiinA musaa. Tai semmonen =)
0   +1 +2
 
10
syny 07.07.2006
Aijaijai...Laatukamaa. Vaihtelevien ja kiinnostavien soundejen ja melodioiden ansioista aikai ei käy pitkäksi vaikka kestääkin 9 minuuttia. Basari saisi (ainakin näin mututuntumalta) olla hieman agressiivisempi, vaikka kyllä tästä nytkin saa jo semmosen fiilikset että vois tanssia metsässä läpi yön. ;) Soundien vaihtelevuudesta ja "hedelmällisyydestä" tuli jotenkin Shpongle mieleen, tosin en ole mikään psyken himokuuntelija niin saattaa hyvin olla että on artisteja jotka on paljon lähempänä tätä tyyliä... Ainakin tää on suoraviivaisempaa kuin edellämainitun biisit joita oon kuullut. Siinä ja siinä, että olisinko valmis esim. ostamaan tätä musiikkia kuunnellakseni levyltä, jotain ihan parasta glitteriä ja laatua kyllä puuttuu..en kyllä edes tiedä että mitä. Ehkä vain kuvittelen. Siksipä kymppi lähtee. ;) Ei saakeli, tätä kuunnellessa ei kyllä ainakaan kyllästy.
0   +1 +2
 
9
m1ze 28.06.2006
Koska tuen enimmäkseen trancemusaa, päädyin tsekkaamaan projekteistasi tämän, joka vaikutti mielenkiintoisimmalta.

Let'see... Psytrance :S tyhmyyteni nimissä täytyy tunnustaa että tämä genre on minulle täysin outo. Mutta kun aloin kuuntelemaan tätä tuotosta niin alkoi hieman valjeta millaisesta musiikkityylistä on kyse. Eli tosiaan varsin psykedeelistä ja vauhdikasta menoa. Jollain oudolla tavalla pidän tästä! Kappale ei missään vaiheessa puuroudu vaan vaihtelevuudet tekevät tästä varsin nautittavan kokonaisuuden.

Omalla kohdallani tämä toimisi parhaiten silloin kun olisin umpitunnelissa x) Mutta tämä ei missään nimessä ole huono piirre vaan päinvastoin. Ainakin itse pystyn nauttimaan hyvästä musiikista kunnolla vasta ollessani kunnon kännissä.

Soundit ja miksaus ovat varsin mallikkaasti hanskassa, enkä löydä tästä kyllä mitään valittamisen aihetta.

Tää kyllä pääsee meikäläisen soittoon, ja kunhan toivun tästä mahtavasta tunnekohtauksesta minkä koin kuunnellessani tätä niin tutustun taatusti myös muuhun tuotantoosi.

Tyylikästä.
0   +1 +2
 
10
Tsume 20.06.2006
Noniin, nyt lähteekin jo aika kovaa. Kaikuefektit ovat jälleen rautaa. Olin lievästi sanoen äimistynyt 0:50 kohtaa edeltäneen basarifillin jälkeisestä osiota, mutta puhtaan myönteisesti niin. Melodiaosuus tässä vaiheessa on varsin... funkahtava..? Hienoa. Sisään feidaava bassline muntaa kappaleen hienosti agressiivaisempaan ja tanssittavampaan suuntaan.

Kappaleen erinomainen rakenne tekee jälleen kerran tepposet kohdassa 2:30 hidastaen tahtia huomattavasti palauttaen melodiat takaisin kappaleen alun tunnelmiin, mutta vain hetkeksi. Neljännen minuutin kohdalla nimittäin taas mennään ja mennäänkin kovaa tällä kertaa.

Jos tässä nyt vähän kiteyttäisi ajatuksiaan niin voisi sanoa, että aika huippu äänimaailma, jota on selvästi mietitty ajatuksen kanssa. Monipuolinen ja moniteemainen rakenne on mielestäni vain plussaa muusikissa, joten siitä myöskin pointsit. Melodioita ei myöskään oltu sysätty täysin syrjään, vaan niille oli annettu virkistävän paljon tyylillistä vaihtelevuutta. Kyllä täst ny taitaa täydet irrota ;D
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 18.06.2006
Laatu kohdallaan tuo "synabassosoundi" upppoaa meikäläiseen. Hienoja koukkuja ja äänimaailmoita, Kuvio teemasta toiseen kerrankin toimii.
Vois kuvitella että klubien tanssilattialla ympäri maailman menis kuin häkä......
0   +1 +2
 
Siddhartha 16.06.2006
no niin tässä olikin alussa sellanen koukku mistä mä aikasemmin puhuin tossa ylempänä.
mut olis voinu olla vaikka toinenkin :-)
vittu mikä valitttaja mäkin olen...ei hyvin mene. :-)
no joo... mut joo..
kokonaisuutena mä silti tykkäsin tosta toisesta ehkä kuitenkin enemmän... vaikee sanoo.
aika valtavirta tranceahan tää on ja ei siinä mitään, hyvin tehtyä sellasta. ite vaan olen enemmänkin pääsemeneesekasinjakiepille-koulukunnan edustaja tämän musiiikin saralla.
mutta kuten sanoin ja jos en sanonu niin nyt sanon, jeppis trancea tämä on.
0   +1 +2
 
9
oomppu 16.06.2006
Tääkin on hyvä, tykkäsin kummiskin Motaatista enemmän, vaikka siinä olikin ehkä jotenkin painostavampi tunnelma.
0   +1 +2
 
9
Eino Mutku 12.06.2006
Oman näköstä (tai siis kuuloista) matskua. Ja hyvää sellaista!

Lisää odotellessa..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7

Viimeisimmät kuuntelijat