Tarvin jotain speciaalia

Azo Nelonen | 04.10.2011 | Funk
2:33

Biitti : G-Härmä

8.27   535 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=487155
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
djbiy0 24.09.2012
Biitti on jees. Flow toimii suurimman osan ajasta. Kerran kuuntelun jälkeen sanotuksesta ei oikeen jääny mitään kätee. Tasapaksua ja hieman latteeta riimittelyä. Onneks ei tosin ollu mitään "ylilyövää" huutamista/uhoomista. Siitä vaikkapas 7.
0   +1 +2
 
6
GxBx 21.09.2012
ehhh, klassinen mikseriflow, klassiset mikserilainit. Tos vikas verses flow toimi hetken, muuten ei oikeen missään vaiheessa. kertsi tökkii varsinki tosi pahasti, ihan ku et sais sanoista selvää ku luet niitä. Beatti on niin groove et tähän tarttis ihan toisenlaisen flown. sellasen rullaavan ja letkeen. osittain ongelmana on lienee myös liian lyhyet lainit, siks tulee noita hapuilevia taukoja. tjaa mitäs muuta. sanotukset on aika yhdentekevät. ei tässä oikein ole edes mitään hauskoja läppiä, joten biisin funktio jää pikkasen epäselväksi. shokeeraaminen? tuskin. naurattaminen? ei sentään. musiikilliset ansiot? ohutta. no ota kutonen hyvästä yrityksestä
0   +1 +2
 
7
veezay 20.09.2012
biitti vaikuttaa hyvältä, mut toi panosample on tosi väsynyt. sääli että tää aihekin on samaa tasoa. sanatkaan nyt ei päätä räjäytä, mut oli ilahduttava huomata että tää on kuitenkin vedetty aika lakonisesti tai latteasti, joka toimii tälläsissä aiheissa yleensä huomattavasti paremmin kuin sellainen rasittava ylinäytteleminen ja alleviivaus.

flow toimii tässä biisissä enimmäkseen iha_hyvi tuon lakonisen puhetyylin kanssa, mutta välillä noi rytmiin väännetyt tauot ja nopeammin vedetyt kohdat "pilaa" vähän sitä fiilistä. ei nyt pahasti kuitenkaan kun kyseessä ei ollu maailman paras rap-biisi muutenkaan, mut. mut. bottom-line: flow toimii noita pieniä "rytmikompromisseja" lukuunottamatta.

aiheen takia en tätä jaksais kuunnella kun tää on kuitenkin melko tylsä pikkutuhmailu, mut biitin ookoudesta ja latteasta äänenkäytöstä kasi, paitsi että toi panosample verottaa seiskaan.
0   +1 +2
 
8
tuntematon_pelle 19.09.2012
Jos tätä pitäis jotenkin kuvata ensi kuuntelun jälkeen niin heittäisin sellaisia adjektiiveja vitun urpoa, retardia, jälkeenjäänyttä, mutta silti jotenkin ihan vitun toimivaa! Tästä tulee vähän, tai aika paljonkin, Nygårdin eka plätty. Just tällaista ei mitenkään hirveen erikoisella flowlla esitettyä settiä, mutta silti tää ei vain toimis erilaisella flowlla. Biitistä diggailen kanssa.

Oikeestaan ainoa sellainen vika tässä on toi kertsi. Voisin kuvitella, että siinä olis voinut toiminut sellainen vähän glichaava speciaalin toistelu yhdistettynä delayn luovaan käyttöön. Diggailin ihme kyllä!
0   +1 +2
 
7
accent 19.09.2012
Hassut sanat toimii aina, tai ei kyl mut täs joo. Kun en oo räppi-ihmisiä niin paha mennä sanomaan tästä mitään muuta ku että huonompiakin on kuultu.
0   +1 +2
 
8
pommikaitsu 15.09.2012
tässä lähtee välillä flow lentoon mutta sitten se laskee. näppärän hyviä riimejä mutta paska basari. lisää oikeita soittimia toivois näihin.
tää pisti hymyilyttään. vartalomaalia... jes
0   +1 +2
 
8
Lassi Heiskanen 14.09.2012
2-piippunen juttu sanojen suhteen.. Mut ehkä ne oli ihan hyvät, kun oletan että laulaja on jopa saanut seksiä eikä pelkästään puhu siitä ;) ..ja toi kuva nostaa pisteitä =) ..Eihän tässä kai sinänsä genressään mitään vikaa ole, ihan hyvin vedetty, mut sit taas toisaalta, tässä ei oo varsinaisia koukkuja, joku sellanen koukuttava kertsi ois ollu paikallaan.. Hyvä ääni sulla on, ja sun pienehkö ärrävika? toimii mun mielestä hyvin, tekee persoonallisen, mutta ei häiritse..
0   +1 +2
 
9
catjuska 21.07.2012
UuuuJeee! Dirtyyyyyy xD
0   +1 +2
 
10
Susimies 23.12.2011
huippu! :D
0   +1 +2
 
10
$ant$e$ 04.10.2011
"en mä sulle kuitenkaa kukkasia tuo, sä voit vaikka heitellä rukkasilla mua" niiiice :D hyvii juttui täs ja biitti on just rento.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2