Hybrid

Antibiootti | 09.12.2005 | Melodic Trance
4:07

jo kolmas kerta kun tän biisin tänne laitan ja saa myös olla viimeinen. Eli kaikki säädöt on nyt valmiina ja tyytyväinen olen loppu tulokseen.
ps. älkää antako feidauksen häiritä ;)

8.50   2816 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Solosaukko 06.04.2007
Kyllä, aika perus trancea. En oikein ymmärrä tuota (0:53) tarkoitusta hiljentää melodiaa. Melodia kyllä kuulostaa hyvältä.
Tämä menee loppua kohti aika itseääntoistavaksi, joku toinen jännä vingutus tuonne sekaan.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 16.01.2006
Siistiä diceetystä jossa tarttuva melodia ja rankat rytmit!!
0   +1 +2
 
8
Jorspo 14.01.2006
Hyvin tehty, mutta selvästi hieman kiireellä väsätty kappale. Soundit ovat trancemaisia ja melodiat loistavasti oivallettuja, mutta noissa bongosysteemeissä oli yhteensopivuusongelmia kertosäkeen kanssa. Kuten jokun aikaisemmin mainitsi, voisi tuo pääleadi olla vähän matalammalla oktaavilla, ainakin mun korvaan kuulostaisi paremmalta. Biitti oli mielestäni loistava, sen samplet sopivat kappaleeseen hyvin. Toisinkuin muita minua ei haittaa rumpusamplien luja äänenvoimakkuus. Ottaen huomioon, että nämäkin melodiat väsäsit FL studion piano rollilla voisin niiden ansiosta antaa jopa 9:n. Mutta enpäs annakkaan, bongosydeemien epärytmikkyys ja turhat, hieman ärsyttävät fadetukset eivät sopineet kokonaisuuteen yhtään.

Mielestäni mikserin arvoasteikko on jostain syystä keskittynyt epäuskottavan korkeaksi. 8 sinulle annoin arvosanaksi ja minun mielestäni se on todella hyvä arvosana jo. Mutta jokatapauksessa; Loistavaa työtä... Lisää tälläsiä vaan!!!
0   +1 +2
 
10
lhammas 09.01.2006
tää on vähän paras!!!
0   +1 +2
 
9
Flava 21.12.2005
varsin mukiinmenevä biisi, vaikken melodicista niin välitäkään.
toi leadi oli mun mielestä vähän liian neliö, mut makuasia... tuohan se siihen retrofiilistä.
0   +1 +2
 
JamesMercy 20.12.2005
Melodic trance ei tosiaan ole minun teekuppini, mutta testataan nyt kumminkin. Melodia lähtee aika tehokkaasti käyntiin. Nuo tahdin loppuun tulevat "melodiafillit" toimivat oikein mukavasti. Rummut potkivat ihan mukavasti, ehkä vähän genrelleen epätavanomaisiakin kuvioita. Kivoja kuitenkin. 303-osa toimii mainiosti, samoin tuo uuden melodian esittelevä väliosa on mielestäni oikein hyvä ratkaisu. Nuo feidaukset ovat jotain käsittämättömän typeriä ja ärsyttäviä, toivon mukaan eivät missään nimessä ole tahallaan tehtyjä... tai no, voikohan ne muuta ollakaan kuin tahallisia? Hiton ärsyttäviä kuitenkin, poispois semmoiset. Mielenkiintoisia perkussio/bongo/tms-juttuja tulee mukaan; vaikka turhan tunkkaisia ovatkin niin toimivat ihan kivasti. Melodia on ihan kelvollisesti päähän jäävä, omaan makuuni tosin soundiltaan jo ärsyttävä - mutta lienee kyllä näitä genren pakollisuuksia. Jotain ylimääräisiä elementtejä tämä vielä kaipailisi, erityisesti erottuakseen vielä enempi massoista. Ihan mukavaa perushuttua kuitenkin - parempi kuin mitä odotin.
0   +1 +2
 
8
Anssi H 13.12.2005
Juu-u. Melodioiltaan sama kuin aiemmin. No tämähän onkin vain paranneltu versio :).

Mulle tosta ekasta melodiasta tulee mieleen joku voittamisen halu, tai vastaava. Toimii mielestäni soundinsa kansa ihan hyvin. Feidaukset eivät ole mun mielestä huonot! Ne ovat omia ratkaisuja, ja arvostan niitä. Musta toi melodian vaihdunta kohta toimii hyvin. Ainut vain että kick voisi pysyä koko ajan samalla volalla, ettei se koskisi tuota fiedausta. Olisi toiminut tasapainoisemmin.
Muuten biisi on aika laimea, ja jotenkin mitään sanomaton. Lisää kikkailuja, ja lisää erillaisia soundeja ja melodiaa.
Pituus onneksi kuitenkin hyvä näin simppeliin biisiin.

Aika lailla peruspaketti, mutta kyllä kehitystä on tullut :).
0   +1 +2
 
8
HW 12.12.2005
Trance ei todellakaan ole mun suosikkigenre mutta kokeillaanpa kuitenkin miten tässä käy.
Komppi oli aika eläväinen. Se oli mukava yllätys. Bassossakin oli vähän erilainen rytmitys kuin trancessa yleensä.
Nuo feidaukset olivat aika kekseliäs temppu. Tosin ne tekivät kokonaisuudesta vähän huojuvan.
Tämä oli tranceksi ihan hyvää. Ei tullut ihottumaa vaikka olenkin allerginen tälle genrelle.
0   +1 +2
 
8
J.R Koivukoski 10.12.2005
ihan mukavan kuuloinen kappale
0   +1 +2
 
9
RHP 10.12.2005
Kyllä tästä pitää paljon, tosi hyvä yksinkertanen melodia, soundipuoli kuulostaa tosi hyvältä, ehkä biisi olisi kaivannu vielä jotain täytettä.. toi biisin "jälki-efektointi" -siis noi jotkut phaserin tapaset tai jtn. emt =D.. niin ne vähän jotenkin vaan ei mun mielestä sopinut tohon, mutta toisaalta biisi olisi saattanu olla paljon tylsempi johtuen tyhjyydestä, mutta ihan hienohan tää on. Kyllä tätä viittii kuunnella =)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta