Beneath the Moon, Under the Stars

Amnis Celeris | 10.01.2009 | Orchestral
4:51

Huh, tämän viisiminuuttisen kanssa tuli tapeltua oikein kunnolla. Toivottavasti se näkyy lopputuloksessa!

9.50   466 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
-TJ- 24.11.2010
Huh! Että oli hyvä kappale! Olin kuullut (mitä todennäköisimmin täällä!) tämän kappaleen, mut unohtanut sen ja näin jälleen kohtaamisen koittaessa, muistissa ei juurikaan ollut mitään, joka oli hyvä asia siinä mielessä, että kappale tuli uudelleen muistiin ja herätti positiivisia tunteita (ja uusia tunteita edelliseltä kuuntelukerralta) ja voin todeta että sääli siinä mielessä että oli unohtunut, koska tämä teos oli todella vakuuttava! Sopivassa määrin eri instrumenteilla tuotettua audioväriä ja kappaleen edetessä eri kohtaukset oli hyvin sovitettu joka antoi kappaleelle selkeän ja johdonmukaisen jatkumon jolla oli helppo kuvitella itsensä kuun ja tähtien alle liitämään. Kuten edellisessä kappaleessa, tällä oli myös taipumus tarjota kuulijalle helppo hetki syventyä omiin asioihin, mutta tässä kappale oli maisemaltaan ja tapahtumiltaan rikkaampi ja säilytti vakaammin keskistymispisteensä itessään. Monitahoista nautintoa! (Täyteen kymppiin olisi tarvittu toteutus aidoilla soittimilla ja asianmukaisella nauhoitusvälineistöllä)
0   +1 +2
 
9
meinr 16.01.2009
Hyvin hiotun ja virheettömän kuuloinen kappale, eli työpanos ei todellakaan ole mennyt hukkaan. Tunnelma oli mahtipontinen ja esimerkiksi elokuva- taikka pelimusiikkina tämä menisi aivan saumattomasti. Melodiat ja harmoniat olivat läpi kappaleen hyviä, mutta odotin silti koko ajan jotain koukkua mikä olisi vienyt kokonaan mennessään kappaleen taianomaiseen maailmaan.

Faniuduin ja uutta materiaalia odotellaan!
0   +1 +2
 
10
valoraami 01.02.2009
kyllä vaivannäkö näkyy harkintuntuntuisena ja hallittuna jälkenä. Ennen olisin myös ehkä hakenut enemmän jotakin koukkua joka vie kuuluisasti mennessään, mutta koska itse olen matkalla vapaampaan ja kuvailevampaan suuntaan, rakenne on ennemminkin kiinnostusta herättävä ja kutsuu kuuntelemaan itsensä useampaan otteeseen. Jokaisessa kohdassa kaikki elementit istuvat toisiinsa saumattomasti ja kokonaisuus kestää itsensä näköisenä kasassa. Muutenkin hienoa kun ihmiset panostavat sävellystyöhön, itse kun olen siinä vähän laiska aika ajoin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat