Breakdown

Allred | 25.08.2004 | Rock
3:39
8.71   1372 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Cerende 25.10.2005
"Jos tämä olisi jossain Spiderman 3-elokuvan soundtrackilla ja sanoittaisiin amerikkalaiseksi suurlupaukseksi, uskoisin täysin" ja tätä lausetta ei voi olla allekirjoittamatta. Valitettavasti niin hyvissä kuin huonoissakin puolissa.
Tuotannollisesti puhadasta ja harkittua, kivan kuulosta, menevää, mutta. Kun sen tosiaan uskoisi olevan spidermanin soundtrackilla.
Tällä hetkellä valtakulttuurissa vaikuttaa liian monia samankuuloisia bändejä (se ei itsessään sinänsä ole huono asia), mutta sitten kun ugssäkin tätä kopiopidaan ja hardrockbändejä nousee tajuntaan kuin sieniä sateella, niin helposti on vaara hukkua massaan.
Ja vaikka tää täyttää kaikki genrelle asetetut vaatimukset ja on vielä teknisesti erittäin hyvin tehtyä, ni joko te pääsette tän hypetyksen ohella pinnalle, tai sitten te jäätte yhdeksi mikseribändeistä.
Ite kuitenki lobbaisin ehkäpä ug-bändiksi noususta, jonka jälkeen pieni levy-yhtiö ja pörröpäisiä tyttöja keikkojen eturiviin :)
0   +1 +2
 
9
Alkaline 02.11.2004
Aivan loistavaa hardrokkia. Laulajalla on mahtava ääni. En keksi mitään parannettavaa.. Kertsi on tykki.
0   +1 +2
 
9
_AZ_ 09.10.2004
Hienosti tuotettu hyvä biisi. Laulut ja soitto kohdallaan.

Jos tämä olisi jossain Spiderman 3-elokuvan soundtrackilla ja sanoittaisiin amerikkalaiseksi suurlupaukseksi, uskoisin täysin. Eli ei se teillä ole pojat enää kuin markkinoinnista, hyvistä suhteista ja onnesta kiinni.
0   +1 +2
 
9
Urbanrain 30.09.2004
ei oo revolutionin voittanutta,mutta ei paska.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta