Broken Skies & Empty Road

Acrobite | 06.08.2006 | Melodic Trance
6:32

Vanhaa supersahatrancea!

Masterointi: Celesteel

Viima Remix (btw aika kovis ;) ladattavissa:

http://www.mikseri.net...

8.93   4673 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
_whisper 29.05.2007
Haha voi jeesus mitä ääntelyä tos alus _DDDDDDDDDDDDDDD
Pehmeä ja _lämmin_ biisi, jota ei kyl hevil lähe päästä ;) Alku lähtee ehkä liian hitaasti mut muuten ok. Tuo tikitys kuulostaa tutulta (varmaan mun kello) Yks Acron parhaimist biiseist!!
0   +1 +2
 
9
The Demag 28.10.2006
Alku lähtee hyvin ,mielenkiintoiset tehosteet ja rytmi on hyvä.
0   +1 +2
 
9
Valandir 18.10.2006
Alku kuulostaa hyvinkin jämäkältä, itse bassorumpu -samplesta en niin välitä, jotenkin liian "teknomainen". 0:28 tuleekin sitten hyvän kuuloisia ääniä messiin ja 0:40 tuodaan ihan nätin kuuloinen bassolinja mukaan, joka tosin kuulostaa jotenkin ontolta, mutta vähän ajan jälkeen se ei enää häiritse. Miksaus kuulostaisi omiin korviini ihan kelpoluokalta ja jokainen ääni on erittäin hyvin havaittavissa. 0:56 tulee syna joka on omaan makuuni, hyvin oldschoolmainen ja klassinen, mutta silti hyvinkin nautittava. Hyvällä tahdilla mennään siitä sitten eteenpäin ja saundimaailma avartuu enemmän ja enemmän. 2 minuutin jälkeen viedäänkin sitten äänet alas ja odotettu suvantokohtaus alkaa, joka kuulostaa ainakin alultaan todella maukkaalta. Jouset ovat todella nättejä ja maukkaan kuuloisia ja melodiakin on nostattava. 2:54 tulee mukaan pientä plimputussynaa, joka sekin sopii hyvin biisiin ja sen kokonaisteemaan. Breakbeatti tulee odotetusti mukaan myös ja niiden maukkaiden jousien tahdittamana mennäänkin sitten eteenpäin. 3:38 alkaa taustalta tulemaan syna joka soittaa kyllä tosi hyvää melodiaa ja sekin on erittäin klassisen kuuloinen. 4:22 pääkohtaus, loistavaa, juuri sellainen kuin odotinkin. Hyvin nostattava melodia ja kyllähän tässä tuo kuuluisa tanssijalka jo vipattaa ja pää liikkuu eteen ja taakse bassorummun tahdissa. Bassorumpu kyllä jää vähän liian taakse tuossa pääkohtauksessa. Pääkohtauksen jälkeenkin sitten aletaan menemään outroa kohti, jossa mennään hyvällä elementtejen tiputustaktiikalla eteenpäin. Outro toimii niinkuin pitääkin.

Kokonaisuudessaan kyllä erittäin positiivinen yllätys ja hyvinkin nautittava teos! Bassorumpu -samplen vaihtaisin kyllä heti ensimmäisenä, koska ei se ainakaan omaa korvaani miellytä. Tosin siihenkin tottuu jo jossain vaiheessa biisiä eikä se niin hirviästi "ärsytä" kuin introssa tai outrossa. Tästä tulee kyllä vähän vanhempi trance mieleen, josta itselläni ainakin tulee hymy suulle. Rakenteeltaan ja rakenteluiltaan hyvin klassinen ja niin se toimiikin aivan erinomaisesti. Äänimaailmasta plussaa, koska joka kolkasta kuului pientä renkutusta ja missään vaiheessa ei biisi ruvennut tylsistyttämään. Suvantokohtauksesta erikoismaininta, oli nimittäin ihan perkeleen hyvä noilla oldschool saundeilla varustettuna. Melodiasta jo mainitsinkin aikasemmin, että kyllä on erittäin nautittava ja juuri tarpeeksi nostattava. Voi perkele, kyllähän tämä tästä oikein pitää koneelle ladata kun niin positiivinen yllätys oli. Vanhasta tyylistä ja hymyn suulle tuomisesta annan arvosanaksi jämäkästi vahvan yhdeksikön, loistavaa. Kiva kuunnella välillä jo melkeinpä unholaan jäänyttä trancea, kiitos ja hyvä hyvä :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 11.10.2006
Back again ja jätän viimeisen kommentin tänne mikseriin vähäksi aikaa=) Kokeilen nyt paremmalla onnella kuunnella tätä. Bassline on groovia tavaraa. Kun puhuin aijemmin tuosta hiukan halvan oloisesta äänestä se on vain tuo ohut pieni lautanen suhisemassa taustalla. En mieltynyt niin tuohon sen kuivaan ja phaserimaisesti sihisevään soundiin, mutta typerä asia valittaa, kun kuitenkin toinen lautanen tulee sen kaveriksi. Komppi on muuten oikein hyvä ja hyvä bassline on tukemassa kokonaisuutta.

Ensimmäin alkava ihmismäinen-leadi on turhan kovalla, vieden liikaa tilaa. Suvanto alkaa rauhoittamaan tilannetta ja sahathan ne sieltä pikkuhiljaa tulevat esille. Soundaa oikein hyvällä ja alun pieni karsastaminen katoaa kokonaan. Soundit ovat mielestäni oikein hyvin kohillaan.

Masteroitu melko puhtaaksi, eikä oma korva valita juurikaan. Varmalla otteella tehtyä hyvää trancea alun pienistä miinuksista huolimatta. Pidän tässä biisissä paljon tuosta muutaman vuoden takaisesta hengestä. Good job. Lari kuittaa ja alkaa pakata tavaraa Berliiniä varten.
0   +1 +2
 
10
Mike H 10.10.2006
Jeh. Perustartti. Nuo shaker ja tamburiini kikkailut on ihan asiallisia. Basari on ihan ok, tosin ehkä hieman olisi voinut olla enemmän alataajuuksia mutta ei tämä näinkään huono ole. Rummut on muutenkin ihan hyvin hanskassa, ei niistä sen enempää.

Sitten tuo apinasetti on ihan asiallinen kanssa vaikka sillon kun jätkä ekan kerran joskus demoa laitto niin ei oikein napannut mutta nyt siihen on tottunut eikä tuohon oikein mitään muuta soundia osaisi kuvitellakaan. Nuo arpit ym setit mitkä tossa taustalla tulee ovat hiukan muovisen kuuloisia, "softamaisia" kuten Ulkosetti sanoisi. :) Niissä kun olisi hiukan lämpöä enemmän niin toimisi todella hyvin. Sitten tuo suvanto kohta on aivan loistava, kylmät väreet tulee heti kun breikkiin laskeudutaan. Mahtava tosiaankin tuo, oliko se nyt Absynthista, tuo tuommoinen ulina soundi? Joka tapauksessa, aivan loistava. Sitten tuleekin taas perus sahasetit kehiin, ihan hyviltähän nekin kuulostavat. Oliko se tämä biisi missä olit aika paljon kikkaillut tuon sahan noston kanssa vai muistanko väärin? Mutta kuitenkin, päämelodia on loistava mielestäni, erittäin koukuttava ja jää ainakin meikäläisellä päähän soimaan.

Jeh, loistosetti, eipä tästä muuta voi oikein sanoa. Vielä kun tosiaan saisi nuo muutamat soundit paremmin kuntoon.
0   +1 +2
 
Aurisgale 04.10.2006
Mukavan kuuloinen komppi, vaikka joku siinä hiukan tuntuu halvalta, voi johtua siitäkin tosin että olen ollut 3 vuorokautta putkeen hereillä ja vain kaksi tuntia unta rikkoo hiukan tuota (vähän stressiä, kun ei kerkeä edes nukkumaan)? Kicki on miellyttävän napakka.

Suvannon jälkeinen avautuva sahailu kuulostaa hyvältä teknisesti ja melodisesti. Pahus... pakko jättää kesken... kommentoin myöhemmin lisäää... kiire toiseen paikkaan... anteeksi.... back later!
0   +1 +2
 
9
A-Trax 27.09.2006
Tämä onkin mulle aivan uutta...
Asia jumputuksella lähtee käyntiin... Tulee mieleen joku safri duo... xD no se onneksi unohtuu arpeggion tultua mukaan... Basari kuulostaa mukavalta ja haitsutkin kuuluu korvaan mukavan pehmeästi...
Toi 1:36 alkava saundi on tosi hauska... :) 2:20 alkaakin kauniit ja raikkaat saundit. Melodiat on taas loistokamaa... Sulta se vaan onnistuu. :) 3:30 alkava nousu tuo tullessaan niin menoa kuin uutta hyvää saundia... Tässä vaiheessa viimeistään siirrytään jo lattian puolelle.. :D
Biisillä näyttää olevan mukavasti pituutta, mutta tämä on yksi elämäni lyhyimmistä 6 ja puoli minuuttisista... Rakenne kun on loistavasti toteutettu niin sillähän se hoituu...
Kokonaisuutena biisi tuo kuuntelijalle niin herkistelyä sekä kovaa menoa, joten ei tästä voi olla pitämättä oli sitten missä fiiliksissä tahansa... :)
0   +1 +2
 
10
Xsoldier 05.09.2006
Mitäpä tähän sanoisi, loistava kipale kertakaikkiaan, omaan korvaan ainakin kaikki soundit kuullostivat erittäin selkeiltä ja voisiko sanoa ''kirkkailta''. Pitkä hiominen näkyy työssä. Kuten sanoin, loistava kappale.
0   +1 +2
 
10
Holmström 24.08.2006
Jäi todella hyvä fiilis biisin kuuntelun aikana sekä etenkin sen jälkeen. Melodic Trancen sisältö ja ajatus tuotu äänitaajuudelle lähes sillä kokoonpanolla mitä se pitää olla... Ei kannata pohtii mitään pieniä teknisiä juttuja että mitkä soundit pitää olla mukana tai jättää pois... Tämä sisältää ne trancen elementit tiivistettynä ja loistavasti kasattuna mitä tässä taiteenlajissa pitää olla. Sahan nousu tyylillä... ei liian pitkään, ei ihan alusta, ei kantavana voimana.. jes, tilaa annettu monelle loistavalle idealle joka saatu vangittua hyvällä rakenteella ja jälkituotannolla sopivan mittaiseksi kokonaisuudeksi.
Lempiaiheeni, lopetus... tähän jos saataisiin lisättäisiin vielä ihan snadisti lisää aikaa, vain 10 sec... Toisaalta kun tuotos on näin laajaääninen ja sitä suurta Melodic Trance hässäkkää, niin annamme sen päättyä nopeammin?

Tosin, aloitus tehty just niin kuin pitääkin, vähintään 30 sec. kick ja bassolinjat sisään sopivalla ajoituksella. Tuo alun 30 voisi ajaa lopetukseen... tai nyt on parempi että itse feidaan itseni ulos... Loisto biisi :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.08.2006
Turhan väkivaltainen kicki makuuni, jossain muussa kuin tasabiitissä toimisi minulle paremmin.

Kaiutuksissa on ainakin alkupuolella mielestäni vedetty hiukkasen överiksi, eli kaipaisin tarkkuutta kaikujen tiloihin ja equtuksiin, alapäistä turhat kököt pois ja decaytä vähemmän. Tuo puolentoista minuutin jälkeen tuleva ininäsaundi taas nousee turhan voimakkaasti pintaan muiden saundien alta.

Stereobalanssi tuntuu olevan jotenkin kummallinen, ei jotenkin tunnu olevan keskipiste siinä missä pitäisi. Jotkut saundit siis ilmeisesti pannattu turhan innokkaasti.

Keskiosan korkeaa pianonpimputtelua vaivaa midipianomaiuus, jota saisi ainakin jonkin verran korjattua ohjelmoimalla eri nuoteille erilaisia velocityja, simuloiden näin "oikean" soiton dynamiikkaa.

Meiningiltään ei oikein eroa genrensä kliseistä, en sitten tiedä onko se tarkoituskaan kun olen mikseristä (vaiko koko elämäni aikana) kuullut ehkä muutaman melotrancebiisin joka oikeasti toisi jotain uutta perusmenoon.

Kaikesta huolimatta perustoimivaa tuotantoa jossa kaikki elementit ovat oikealla suunnalla. Ei vain aiheuta ihmeemmin säväytystä minulle.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat