Endless Chase

A Day in Paradise | 03.01.2007 | Pop
5:02

Kotiäänityksellä tehty akustinen fiilistely(Jami)

8.71   1179 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Emzii 22.09.2007
Mukavan rento.
0   +1 +2
 
8
keefer07 24.01.2007
On tärkeää, että biisissä on tunnelmaa. Aika usein kyseessä on vain jonkin tunnelman jäljittely.Itse tykkään kovasti luomu-meiningistä ja -äänityksistä. Ei muuta kuin jatka valitsemallasi tiellä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 07.01.2007
Toi metronomi antaa mukavan fiiliksen tähän, kuulostaa kivalta. Mukavaa ja elävääkin kitarointia, tosin ei kovinkaan personnallista. Vokalistilla on potentiaalia mutta, noh, tuossa ylempänä onkin sanottu olennainen siltä osin. Lisäksi, popfiltteri vokaalinauhoituksiin, popsahdukset ja suhahdukset eivät ole kivan kuuloisia.

Kotiäänitysmeiningissä ei sinänsä ole vikaa, tässä vain häiritsee jokseenkin paljon tuo taustalla olevan suhinan heittely edestakaisin. Lisäksi tuohon voimakkaampaan osioon mentäessä ja siitä poistuttaessa sterokuva pamahtaa täysin yllättäen leveämmäksi, joka ei tällaisella toteutuksella tunnu kovinkaan luonnolliselta ratkaisulta.

Tuotannollisesti olisi voinut equlla hieman siistiä noita kitaroissa voimakkaimmin läpi puskevia taajuuksia, koska nyt ne tuntuvat aika ikävältä korvissa. Lisäksi kaiut eivät oikein tunnu kokonaisääneen istuvan. Tuo phaseroitu kitarasoolo on mukavan kuuloinen, erittäin mukava saundi ja siihen tuo etäinen, kaikuinen fiilis toimii oivasti. Sen sijaan sen istumisesta ainakaan tähän versioon tästä biisistä en ole varma. Toinen perussaundilla soitettu kitarasoolo ei ihmeemmin lämmitä, tuntuu jotenkin raastavalta.

Rakenteellisesti vielä jotenkin epämääräisen kuuloinen. Vaikka ug:ta onkin, niin tiivistäminen ei silti tekisi pahaa, kun tuo pitkä kesto ei kuitenkaan mitenkään olennaisesti tunnu liittyvän fiiliksen lisäämisen tai muuhun nostatteluun, eikä varsinainen sisältö oikein kanna noin kauaa.

Kritiikistä huolimatta mukavatunnelmallinen ja lupaava teos.
0   +1 +2
 
8
A. Lasso 04.01.2007
Laulun vire vähän heitti, muuten ihan ok biisi. Myös skittakomppi oli hieman epävakaa vaikka olinkin kuulevinani jonkin metronomin säksätyksen taustalla. Olisi mielenkiintoista kuulla mihin ko. artisti pystyisi bändin kanssa. Kaikin puolin kuitenkin lupaava ja ihan kelpo veto.
0   +1 +2
 
9
Kiefran 04.01.2007
leppoisa ja todelinen 'feelistely'... Sopii rauhalliseen vinkkuiluun ja kynttilöihin... Vähän vesisadetta ja saappaita niin hyvä tulee... ;-)
0   +1 +2
 
10
makes69 03.01.2007
Mnunmielestäni taas tässä ei matkita ketään vaan ollaan omana itsenään ja tulkitaan. Kypätuli!!
0   +1 +2
 
8
ernest 03.01.2007
Biisi on mukavan rauhallista ja kasvaa sopivasti kertosäkeeseen taustalaulujen tullessa mukaan. Muutenkin ihan hauskoja taustaluritteluja.

Laulu kuulostaa kuin sitä pitäisi vääntää väkisin eli se ei kuulosta laulajan luonnolliselta ääneltä vaan tuntuu siltä että yritetään tavoitella jonkin esikuvantapaista lauluaääntä. Persoonallisuutta saisikin lisää kun laulaja antaisin tulkintansa aivan omalla äänellään. Mutta ehkä näin ei olekkaan, ehkä tämä on se oikea rehellinen ääni, se ei vain kuulosta siltä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat